Dulăpiorul dichisit

Poate n-o fi el chiar cel mai dichisit dulăpior dar cu siguranță îi șade mai bine așa decât prăfuit și cu vopseaua tocită. Îl am de ceva vreme dar n-am știut cum să încep să-l aranjez. Încet, încet însă am aflat: că trebuie dat cu smirghel, curățată bine vopseaua veche rămasă (cică există și o procedură prin care vopseaua veche se îndepărtează prin ardere dar nu știu cum că n-am probat) și abia apoi vopsit din nou.

Să vă arăt cum era, în caz că nu vă mai amintiți.

decorette-dulăpior-vechi

Și priviți-l acum, ce mândru șade pe hol.

decorette-dulap-vopsit-diy

Chestia aia colorată din dreapa este munca mea de copy-cat. Am văzut odată o lucrare într-o revistă și mi-a plăcut atât de mult că am încercat să realizez și eu ceva asemănător. Evident că nu se poate compara ce aceea, dar culorile mi se pare foarte frumoase.

decorette-dulap-vintage-diy

Eu îl consider tare dărgălaș. Voi ce ziceți? Ar mai trebui poate să-i schimb mânerele de la sertare dar am lăsat operațiunea asta pentru altă dată când voi găsi ceva potrivit.

Comments

comments

11 thoughts on “Dulăpiorul dichisit

    1. chef de lucru manual, recunosc am. poate mai mult decat altii. mainile insa sunt mult mai obisnuite cu tastatura decat cu orice altceva si abia se dezmortesc. dar, in timp, sper sa recupereze :)

    2. si apropo de lucrurile vechi, stii vorba aia cu cine nu are batrani sa-si cumpere? ei bine, io-s norocoasa ca am avut multi in jurul meu :) si inca de cand eram mica imi placea tare sa cotrobai prin lucrurile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *