Idei de împachetat cadouri folosind washi tape

V-am mai spus că sunt încântată de rolele mele de washi, nu-i așa? Păi aflați că am și de ce să fiu. Știu să facă atât de multe lucruri drăguțe! Pe unele dintre ele vi le-am arătat aici, altele chiar le-am realizat (de exemplu o decorațiune pentru perete sau o agendă decorată cu washi) iar azi vă povesesc despre cum pot ele să intervină în situația în care vrei să duci cuiva un cadou dar nu ai în ce. Bine, poți oricând folosi o pungă de supermarket, mi-am zis și eu vineri când căutam disperată o punguță sau ceva dar parcă tot n-am avut suficientă lejeritate cât să mă prezint la ușa sărbătoritului cu punga de plastic de la Carrefour. Până la urmă, în drum spre locul cu pricina, am oprit la un mic magazin și am luat ceva acceptabil pentru împachetat dar atunci mi-am zis că ar fi bine ori să am pungi pentru cadouri pe acasă, ori hârtie de împachetat. Iar cel mai bine ar fi să am și câteva idei drăguțe de a ambala că nu nu degeaba am blog de idei drăguțe pentru casă. Și în plus, e mai eficient să cumpăr o hârtie de împachetat maro și să decorez în funcție de ocazie, decât să am diverse pungi sau modele de hârtie pentru diferite ocazii.

Așadar, iată ideile, adunate ghem, cât să am de unde alege. Și toate-s cu washi tape, că din astea posed destule și trebuie să le folosesc ca să îmi iau apoi altele :)

decorette-impachetat-cadouri decorette-idei-impachetat-cadouri decorette-punga-decorata-washi decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat-cadouri decorette-idei-punga-cadouri decorette-idei-impachetat decorette-idei-impachetat

Și dacă tot laud aceste role, să vă spun și că am văzut foarte multe modele la Cărturești. Eu mi le-am luat de pe Amazon pentru că au fost mai ieftine, dar dacă aveți curiozitatea să vedeți ce drăguțe sunt puteți face un drum până la celebra librărie. Și tot în cursul vizitei făcute la ei, am observat că au foarte multe cutii și cutiuțe din metal dar mi s-au părut scumpe mai ales că mie îmi venea să iau câte trei, patru. Și știtți ce am văzut printre altele? O carte cu titlul „Cum să cumperi sănătos”. Evident prima reacție a fost să râd în hohote pentru că nu mi-aș fi închipuit ce ar putea să stea scris în cartea asta și pentru cine ar putea să prezinte interes. După care am citit pe net despre ea așa: „Psihologul american April Lane Banson oferă cumpărătorilor compulsivi, precum și apropiaţilor acestora un arsenal de tehnici și exerciţii terapeutice, de sfaturi financiare și de programe comportamentale bazate pe experienţa sa clinică îndelungată în tratarea persoanelor dependente de cumpărături.
Cartea oferă și căi alternative de împlinire a nevoilor noastre profund umane, care nu vor putea fi nicicând satisfăcute doar de supraabundenţa bunurilor materiale.”  Hmmmm…parcă nu-mi mai vine chiar a râde…

foto: etsywashitapecraftsinspirationave, decor8, poetrycollection, blogher,

Comments

comments

3 thoughts on “Idei de împachetat cadouri folosind washi tape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *