The bell jar – o idee de a păstra și expune obiecte prețioase

Sunt sigură că avem cu toții obiecte care ne sunt foarte dragi și pe care le prețuim în mod deosebit. Eu iubesc în special lucrurile a căror poveste îmi este foarte dragă sau care îmi amintesc în mod direct de un moment intens a cărui rememorare mă face să mă simt bine. Nu îmi place să expun obiecte care, deși îmi sunt dragi, îmi amintesc de momente triste din viață. Pe acelea le păstrez ascunse și le scot doar atunci când simt că e musai să fac un inventar: al lor și al clipelor triste care, până la urmă, fac și ele parte in viața mea și fără de care probabil că nu aș fi acum în acest punct al existenței mele.

Sunt multe feluri în care se pot expune diverse obiecte într-o locuință, dar acest borcan în formă de clopot este special întrucât conferă o atmosferă extrem de romantică încăperii sau colțului care îi este atribuit și pentru că, totodată, aceste compoziții create prin intermediul lui se încadrează foarte bine în multe tipuri de amenajări, chiar și într-un spațiu contemporan.

decorette-cani-portelan-expuse decorette-decor-aparat-foto-vechi decorette-decoratiune-scoici decorette-decoratiune-masa decorette-decor-clopot-sticla  decorette-clopot-sticla-bijuterii decorette-detaliu-nunta decorette-decoratiune-clopot-sticla decorette-bell-jar decorette-borcan-clopot-sticla

foto: beeofdesigntoothfairyfashiontale, tumblrearthskyandawagonwheelavintageaffairevintage-kompagnietpoetichome

Comments

comments

8 thoughts on “The bell jar – o idee de a păstra și expune obiecte prețioase

 1. O idee chiar bună! Nu se pune nici praful, nu le ating (pe obiectele în discuție) toate mânuțele mici și neîndemânatice (fără intenție:))…
  P.S. De unde ai atâtea idei? Postările tale sunt foarte ineresante!

  1. Si eu m-am gandit la aspectul cu manutele mici si neindemânatice.
   Mă bucur că îți plac postările mele. Ideile sunt cam de peste tot :) Ba mă lovesc eu de diverse situații și caut idei, ba văd o poză drăguță și de acolo începe să se rostogolească bulgărele, sau pur și simplu îmi amintesc că am văzut cândva ceva care mi-a plăcut și uite așa ajung prin diverse cotloane virtuale :)

 2. Buna ziua!
  Va rog sa imi spuneti de unde pot cumpara clopote ca si in imginea cu calimara si pana de scris. Vreu sa expun cate lucrari in acest mod. Vor fi cu siguranta bine protejate de praf si incidente nedorite…. . Este vorba de sculpturi in coaja de ou de gasca sau strut. Consider ca vor avea un aspect spectaculos in acest fel. Imi puteti spune cine le produce? Cat costa si la ce pret pot fi achizitionate?
  Imi puteti raspunde va rog pe mail: dimasilviu@ymail.com.
  Va pot trimite cateva imagini cu lucrari.

  Va multumesc frumos!

  Silviu Dima

 3. buna ziua,
  m-ar interesa si pe mine sa achizitionez niste modele clopot ca cele din imaginile mai sus, imi puteti spune un contact.
  Multumesc,
  Cristina

 4. Buna ziua.
  As dori sa-mi faceti o oferta la un clopot de sticla cu dimensiunea de 27 cm.înălțime si diametrul de 14 cm.
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *