Variante ingenioase de suporturi pentru rechizite

Și multe dintre ele ieftine, aș fi adăugat la titlu dacă nu ar fi fost deja prea lung.

Prea multe de povestit la postarea asta nu am, decât poate că eu încă nu am ajuns la performanța de a ține ordine în creioanele, pixurile, pensulele și celelalte astfel de ustensile din camera copiilor. mă bucur însă că găsesc idei :)

decorette-oragnizare-rechizite

Pentru suportul colorat de îl vedeți mai jos găsiți tutorialul aici.

decorette-suport-rechizitedecorette-organizare-camera-copii decorette-suport-rechizite-DIY

decorette-suport-rechizite-DIY

Ce vedeți mai jos este realizat din niște cutii de cereale și una de paste. Plus niște îndemânare.

decorette-suport-rechizite-DIY  decorette-proiect-dIY-washi decorette-organizare-camera-copii  decorette-organizare-rechizite decorette-proiect-DIY-rechizite

Bineînțeles, dacă am zis că cele mai multe sunt destul de ieftine, asta înseamnă că cele mai multe sunt DIY. Asta este aproape o regulă: ce e făcut acasă, din materiale reciclate este mai ieftin. Iar ideea de mai jos demostrează că nimic nu trebuie subestimat. Nici măcar o carte de telefon. Pentru această idee genială aveți tutorialul aici.

decorette-proiect-DIY-rechizite

decorette-organizare-rechizite

Cutiile de conserve îmbrăcate în sfoară albă de mai jos sunt făcute de subsemnata, cândva anul trecut. Se vede și după cât de tocite și dezlipite sunt elementele decorative din fetru (se vede că-s de anul trecut, adică, nu că sunt făcute de mine). Iar cartea cu Sarah Kay din decor are unele dintre cele mai frumoase ilustrații ce le-am văzut până acum într-o carte în limba română și ca urmare o folosesc ca obiect decorativ in camera copiilor :)

decorette-cutii-consevre-DIY

Era să uit! Mai este și acest mic organizer, pe care vi l-am arătat aici și care, bineînțeles, poate fi făcut și la dimensiuni mai mari.

foto: etsy, trendenser,iheartorganizing, domesticdivasfancy, juxtapostthediaryofarealhousewifebhg,

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *