Monday’s Moodboard – Un fel de glamour

decorette-glamour-decor

Pentru mine glamour e o stare. O stare în care eu ajung extrem de rar. Cred că este stilul care îmi e ce mai străin, e cel mai departe de zona mea de confort. Îl apreciez dar nu mi-l pot însuși cu ușurință. Poate și pentru că am senzația că adoptarea acestui stil este ca și cum ai face mereu acrobații pe sârmă. Cel puțin dacă ești muritor de rând și nu vreo vedetă de la Hollywood. Îl consider un stil care nu poate fi păcălit prin elemente mai ieftine, accesibile, pe care să și le permită tot poporul iar dacă încerci să îl fentezi astfel, mergi pe sârmă, cum spuneam. Unii reușesc totuși să facă această echilibristică și chiar să pară că n-ar face niciun efort. Eu însă (încă) nu. Cu toate astea, câteva elemente, ici, colo, pot accepta. Cum ar fi compoziția realizată din canapeaua cu perne decorative și oglinda mare cu ramă deosebită, tava aurie pentru cafeaua de dimineață (musai servită la pat), combinația de culori, texturile și brățările din imaginea de jos și cănile cu buline aurii (un proiect DIY foarte ingenios).

Voi cam cât sunteți de glamorous? :)

via: thisisglamorous, lesapeamusings, emily henderson pinterest

Comments

comments

2 thoughts on “Monday’s Moodboard – Un fel de glamour

  1. Cum ai spus si tu odata,si eu am pornit de la stilul rustic si odata cu trecerea anilor gustul in materie de design interior mi s-a mai schimbat, iar acum am ajuns sa spun asa la un shabby chic .Probabil ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat s-ar putea sa imi placa si acest stil.Deocamdata sunt complet de acord cu comentariul tau .Oricum totul se schimba in timp si evolueaza spre stiluri noi sau combinatii de stiluri asa ca cine stie ce ne va placea la un moment dat?

    1. Până la urma asta este și plăcerea decorării. Să ne descoperim, să găsim mereu ceva nou care să ne inspire și să ne ocupăm timpul liber cu ceva plăcut care să-i bucure și pe cei din jur prin crearea unei atmosfere agreabile în care să se simtă bine familia. Shabby chic îmi place, dar și acest stil cred că are capcanele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *