Aranjamente și ornamente de toamnă – DIY

decorette-aranjament-toamna

Voi nu aveți uneori pornirea să creați în casă diverse aranjamente care să aducă o picătură din frumusețea naturii în casă? Mie cel mai des mi se întămplă asta la începutul primăverii și apoi toamna cu ocazia superbelor culori ale acestui anotimp. Americanii sunt maeștrii decorării caselor cu ocazia diverselor ocazii și cele mai multe dintre sursele de inpirație pentru acest subiect sunt de la ei. Uneori sunt exagerate aranjamentele dar eu am încercat să adun aici unele mai delicate care pot fi realizate cu ușurință.

decorette-aranjament-toamna  decorette-ornament-toamna decorette-aranjament-toamna decorette-decoratiuni-toamna decorette-ornament-toamna decorette-aranjament-toamna

Pentru decorarea zonei din imaginea de mai sus, aveți demonstrația pas cu pas aici.

c7e99430bcefd94dd5a55a058294f602 decorette-ornament-toamna

Aranjamentul de mai jos este preferatul meu: borcane, ghinde și lumânări. Mai multe că dacă ar fi doar un borcan nu ar fi așa atrăgător. Și eu aș mai fi prins vreo frunză cumva de borcan.

decorette-ornament-toamna

Îmi place foarte mult și ideea de a folosi dovlecii pe post de vaze.

decorette-aranjament-toamna

df564e8aefe9bca5aafcb975cb651c24

V-ați putut vreodată închipui că unii dau bani pe frunze uscate pentru decor? Frunze adevărate, vreau să zic. Ei bine, sunt! Aici povestește o doamnă ce trăiește în partea de sud a Californiei unde nu-s copaci care să devină arămii vreodată și, în consecință, nici frunze îngălbenite, cum a cumpărat de la nu știu ce magazin o punguță cu frunze arămii :)

foto: a rosy note, my frech kitchen, eabdesigns, camillaathome, midwest living, the thrifty crafter, etsy

Comments

comments

3 thoughts on “Aranjamente și ornamente de toamnă – DIY

    1. Mare lucru nu-i de facut. Aduni niste frunze, le pui într-un vas/farfurie/vaza/bol/cana/borcan sau ce ai tu si crezi ca ar arata bine, cauti si vreo castana sau vreo nuca, asezi o lumanare mica alba sau bej si gata 😀

  1. Pingback: Idei de toamnă |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *