Marea dezvăluire: Buturuga

Atât mi-am dorit această buturugă și credeam că e imposibil să o am încât acum chiar mi se pare ceva extraordinar să o văd așezată frumușel lângă scaunul de la bunica, pe post de măsuță. N-am să vă povestesc cât de greu a fost să aduc în casă cele 25 de kg de lemn masiv. Vă zic mai bine că după ce am adus-o și am admirat-o destul, m-am hotărât să îi pun niște roți și bine am făcut. Roțile sunt cumpărate de la Hornbach, montarea lor a fost destul de facilă iar rezultatul este grozav: buturuga e ușoară ca un fulg :)

decorette-butura-alba-masuta

Am vopsit-o cu două feluri de vopsea. Prima vopsea pe care am încercat-o era absorbită foarte repede  și mi-ar fi trebuit o cantitate extrem de mare. Apoi am luat o altă vopsea care avea capacitatea de acoperire mult mai bună, nu era absorbită și se usca foarte repede. Cică ar fi trebuit să aplic ulei de in pe dânsa înainte de a o vopsi. Nu știu la ce ar fi folosit că mie mi se pare că arată tare bine așa.

decorette-buturuga-masa decorette-buturuga-masuta decorette-masa-buturuga

Sunt nespus de încântată de buturuga-decor-măsuța cu toate că aceasta are planul înclinat. Dar fiind atât de specială are tot dreptul să fie strâmbă, nu credeți?

Comments

comments

6 thoughts on “Marea dezvăluire: Buturuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *