Home envy – Loft eclectic

Invidiez această locuință în primul rând pentru că este un loft și, ca urmare, are parte din start de un ambient cu amprentă industrială. În al doilea rând, îi invidiez pe proprietari pentru felul în care se îmbină în locuința lor piese vechi cu unele noi creând astfel o atmosferă specială în care nici vechiul nu pare prea vechi și nici contemporanul prea contemporan. O simbioză perfectă, aș zice!

decorette-balansoar-casa

decorette-balansoar-casa-transparent

Ador acest balansoar! Și scaunele fantomă Philippe Starck, de asemenea.

decorette-aranjament-cupru decorette-aranjament-obiecte-vechi   decorette-bucatarie-mica-alba decorette-colectii-interesante

Burlanele, candelabrul, ciudata colecție de gulere, „adunătura” de scaune diferite, porțelanurile albe din  dulap, toate laolaltă formează un ansamblu spectaculos.

decorette-dining-loft decorette-dormitor-loft decorette-intrare-hol decorette-living-canapea-roz decorette-living decorette-loft decorette-plante-interior-pe-suport

Acest căruț vechi de marfă a fost găsit de proprietari pe stradă și cărat cu greu până acasă. Deci, se întâmplă și la case mai mari, da? Nu sunt singura care se chinuie cu buturugi și alte asemenea :)

via designsponge

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *