5 plante pe care ar trebui să le am în casă

Iar eu am doar una dintre ele, pe binecunoscuta dracena. Printre celelalte plante care, conform unor studii NASA purifică aerul de diverși poluanți se află și crizantema, gerbera, planta șarpe și crinul păcii.

Conform unor recomandări ale NASA, pentru un spațiu de 170 de mp sunt necesare 15-18 plante plantate în ghivece de cca 20 cm pentru ca acestea să contribuie să îmbunătățirea calității aerului. Acum, faceți și voi calculul pentru locuința voastră, că eu mi-am făcut și stau satisfăcător :) Lista completă o găsiți pe wiki iar mai multe informații dacă vreți, găsiți aiciaici și aici.

decorette-5-plante-care-purifica-aerul

Comments

comments

5 thoughts on “5 plante pe care ar trebui să le am în casă

  1. de saptamana trecuta am 4 la numar: anthurium, ficus, arbore de cauciuc si o specie de palmier. sa vedem daca pana la sfarsitul anului vor fi in acelasi numar sau acesta se va diminua simtitor :)))

      1. mi-am adus aminte abia acum ca vroiam sa carcotesc aici. realizezi ca suna lejer dubios cand zici ca ti-au murit (nu unul, nu doi ci chiar trei sporul casei) =))))) ma simt relaxata cu ucisul de bambusi si alti boscheti care aparent nu au nicio sansa sa moara 😀 (asta pana ce ma intalnesc pe mine)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *