Detalii șic din locuința unei bloggerițe

Încă nu mi-e foarte clar dacă simțul estetic este ceva cu are ne naștem (sau nu) sau e ceva ce se dobândește. Sunt sigură că există persoane care au un simț al frumosului la un nivel foarte scăzut deși au fost expuse de mici unor obiecte frumoase și au fost mereu confruntate cu ceea ce cei mai mulți ar numi frumos. Din acest articol deduc că ne naștem cu un simț al frumosului, pe de altă parte sunt convinsă că există stimuli și factori externi care pot potența acest simț al nostru. Mai departe de atât nu pot argumenta și chiar aș fi fericită dacă cineva ar știi să-mi spună exact ce și cum.

Cum spuneam, îmi dau seama că este vorba și de un exercițiu pe care unii oameni aleg să-l facă (pentru că simt plăcere făcându-l) și din care rezultă apoi creații minunate. Nu mă refer la marii artiști, ci la oamenii care nu sunt neaparat artiști dar care simt nevoia să fie înconjurați de lucruri frumoase. Astfel de oameni sunt și mulți dintre bloggerii de fashion și home-decor. Mă bucur de fiecare dată când găsesc imagini din locuințele acestora pentru că, fiind vorba de cele mai multe ori de oameni care nu au o pregătire foarte solidă în aceste domeniu, locuințele lor pline de șarm (până în cele mai mici detalii) dovedesc faptul că prin pasiune și dragoste pentru frumos se pot obține lucruri minunate și se poate crea o atmosferă plăcută și specială.

Ca să nu mai lungesc vorba, priviți și voi detaliile din casa acestei bloggerițe de fashion, travel și decor și spuneți dacă vă plac sau nu.

Kat-Tanita-for-GG-00003 Kat-Tanita-for-GG-00007 Kat-Tanita-for-GG-00012 Kat-Tanita-for-GG-00013 Kat-Tanita-for-GG-00015 Kat-Tanita-for-GG-00017 Kat-Tanita-for-GG-00026

s1510163-main-Lhero-e13715835131111

Kat-Tanita-for-GG-00029 Kat-Tanita-for-GG-00071 Kat-Tanita-for-GG-000571

via theglitterguide

Comments

comments

2 thoughts on “Detalii șic din locuința unei bloggerițe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *