Cealaltă buturugă. Plus cum mi-am aranjat eu plantele în locuință

Cât de fericită sunt că pot să vă arăt și cealaltă buturugă! O mai știți pe prima? În sfârșit o am și pe cea de a doua, e pe roți și și-a găsit rostul în casă iar mie mi se pare că arată minunat.

Este cel mai potrivit suport pentru plante pe care mi l-aș fi putut imagina. Atunci când am adus-o (cu greu!) în locuință nu știam încă prea bine care va fi soarta ei dar, cu timpul, aceasta a devenit evidentă. După ce i-am pus roțile (cumpărate de la Hornbach) nu a mai existat niciun motiv pentru care nu ar fi putut să îndeplinească misiunea de suport pentru plante. Cu toate plantele de le vedeți pe ea, și tot poate fi mutată cu ușurință.

decorette-buturuga-suport-pentru-plante

E uimitor cât de intensă poate fi satisfacția atunci când din ceva găsit (chiar pe drum aproape) poți crea ceva frumos care se integrează atât de bine în casă. Cred că ușor, ușor, cu fiecare proiect de acest gen, încep să devin dependentă de această activitate.

decorette-suport-plante-interior decorette-simplu-cum-sa-aranjez-plantele

decorette-buturuga-suport-plante decorette-suport-plante-interior-buturuga decorette-suport-simplu-DIY-pentru-plante

Noua mea buturugă va avea șansa să își încerce norocul și ca măsuță de cafea (cea mai ieftină și totodată simpatică măsuță de cafea, aș spune) dar momentan cred că îi este foarte bine așa. Voi ce ziceți?

Comments

comments

5 thoughts on “Cealaltă buturugă. Plus cum mi-am aranjat eu plantele în locuință

        1. Buturuga cea mica (masuta de cafea) am luat-o de la un nene care avea in curte mai multe. Pur si simplu am trecut prin fata curtii, le-am vazut si am intrebat. Eram prin zona Moeciu-Bran. Cea mare insa mi-a adus-o sotul doamnei de care ziceam ca m-a invatat sa fac painea. V-am zis eu: cine nu are cunostinte la tara sa isi cumpere 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *