Home envy – Casă superbă în tonuri calde

Sau casa care are aproape tot ce iubesc eu în acest moment în materie de home-decor. Lemn? Da! Ferestre mari și multă lumină naturală? Da! Una dintre combinațiile mele favorite de culori (o anumită nuanță de verde și o anumită nuanță de violet)? Este. Mobilier simplu, cald, textile naturale? Sunt! Și, dacă mai bifez pe listă și baia deschisă, bucătăria mare, cele câteva piese vechi, liniile drepte de ici, colo, cred că ajung la concluzia că nu lipsesc decât vreo trei, patru caracteristici pentru a fi casa perfectă din punctul meu de vedere. Dar despre ce lipsește n-o să vă povestesc acum, că nu vreau să știrbesc deloc impresia minunată pe care mi-a lăsat-o această locuință.

decorette-hol-bancuta-veche

decorette-hol-candelabru-biblioteca

decorette-bucatarie-alba-verde

decorette-living-verde-violet

decorette-living-tonuri-calde-verde-violet

decorette-detalii-candelabru-verde

decorette-suport-lumanare-verde

Poate că pentru unii cromatica pare monotonă, dar pentru mine această monotonie ar fi liniștitoare, n-aș simți că lipsește ceva.

decorette-biblioteca-verde

Apreciez foarte mult la această locuință faptul că, deși cele mai mult dintre obiectele care se află în ea nu sunt pretențioase și sofisticate, casa are o eleganță aparte și o atmosferă specială.

decorette-birou-tonuri-calde-lemn  decorette-dormitor-copii-verde

decorette-masa-toilette-dormitor-verde

decorette-dormitor-verde-baie-deschisa

Da, chiar este una dintre casele favorite din cele postate până acum. Mă întreb dacă pe voi v-a impresionat la fel de mult ca și pe mine.

Via El Mueble

Comments

comments

2 thoughts on “Home envy – Casă superbă în tonuri calde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *