Obiecte in nuanța cuprului

Sunt în tendințe. Combinate cu obiecte negre, cu alb, cu gri și multe altele. Obiecte de uz casnic, vaze, decorațiuni, rame de oglinzi, sfeșnice, câte și mai câte, toate în nuanța cuprului.

E toamnă, așa încât această nuanță își poate găsi cu ușurință locul în decorarea locuinței. Și, cum eu iubesc toamna, mi-ar fi fost aproape imposibil să las să treacă pe lângă mine provocarea de a meșteri ceva implicând această nuanță. M-am pus pe treabă, și, inspirându-mă de la alți autori de bloguri de home-decor, mi-am creat și eu un aranjament. Am avut nevoie de un spray in nuanța cuprului, un borcan și trei vaze mici albe, pe care le am de mult și pe care aplic diverse tehnici, transformându-le după cum vrea suflețelul meu. Aici le vedeți vopsite cu vopsea pentru a crea tablă de scris, iar acum, făcute frumos să lucească în nuanța cuprului.

decorette-obiecte-cupru-DIY

decorette-obiecte-nuanta-cupru-DIY-spray

Și uite așa, cât ai pocni din degete, am realizat aceste vaze. Vă plac? Că dacă da…ce ați zice să facem un giveaway? Așa, ca pentru cele nouă luni de blogging. Cu ele și încă ceva, că tot pregăteam unul pentru luna asta.

Comments

comments

13 thoughts on “Obiecte in nuanța cuprului

      1. eu de cand am vazut borcanul asta la tine ma tot gandesc sa-l fac, mai trebuie vopsea! Cu vremea urata de afara nu am avut chef sa umblu, dar daca faci un giveaway astept si poate ma capat macar cu un borcan asa fain sa-mi pun flori si frunze in el :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *