Cald și proaspăt. Styling pentru servirea micului dejun

De duminică, să ne înțelegem. Că despre zilele lucrătoare nu vorbim, atunci știm, cred, cu toții cam cum decurg diminețile. Dar, duminică…e o altă poveste. Sau cel puțin așa mi-ar plăcea să fie. Și acum vă întreb pe voi: cine sau ce oare mă oprește să acord câteva clipe pentru a aranja masa pentru micul dejun astfel încât să începem ziua mai frumos? Sau pe voi ce vă oprește? Sunt sigură că, așa cum am mai zis și în alte postări, sunt persoane care nu simt nicio diferență de stare atunci când sunt înconjurați de lucruri frumoase față de cazurile când nu există frumos în jurul lor. În general. Iar în special, probabil că nu fac diferența între a mânca pe ziar și a așeza la o masă pusă cu un oarecare simț al frumosului. Pentru acești oameni, ce povestesc eu aici este dintr-un alt film decât cel în care trăiesc ei și toate aceste mici artificii de a crea frumos în jur li s-ar părea probabil un efort inutil. Dar eu nu scriu pentru ei, așa că îi dau înainte cu căutarea frumosului în cele mai mici detalii ale vieții în general, și ale căminului meu în special. So, let’s have a stylish breakfast :)

Cald și proaspăt este și micul dejun, și pâinea că e făcută aseară și e cea mai bună pâine țărănească coaptă într-o bucătărie urbană (dar vă povesc despre ea altă dată) dar și styling-ul că l-am pregătit un pic mai devreme. Noroc că am un buton magic prin care îi incremenesc pe toți din casă și apuc să-mi fac micile nebunii :)

2

Tortul de clătite este acesta.
Iar dacă vreți inspirație pentru styling de mic dejun de la case mai mari, uitați-va și mai jos.

7e2b6cf259b415fcf5426b08a5d6a710 28dc2b25775ae150631f025acfa0d8ff 49c9899d6bf30df0b17c6383661d5c7d 848d45f3b889290962474b2f387078a1

Să aveți o duminică minunată!

via designlovefest, nordicleaves, pinterest

Comments

comments

2 thoughts on “Cald și proaspăt. Styling pentru servirea micului dejun

  1. Ce frumos, se simt tihna si bucuria la masa ta. Si mie imi place sa pregatesc micul dejun. Nu reusesc tot timpul, dar acum imi propun sa fac mereu asa pentru ca este minunat.

    1. Da, e un inceput grozav pentru o zi. Doar ca nu-i mereu timp de asa ceva, dar cand este, e pacat sa sarim peste micile placeri, nu? Pentru mine, una dintre placerile concediilor este ca mi se serveste micul dejun :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *