Home envy – O casă veche renovată. O casă de vis

Acest home tour este unul foarte special pentru că este expresia concretă a unuia dintre visele mele cu privire la case. Este întruchiparea a tot ceea ce mi-aș dori eu, pentru bătrânețea mea. Nu spun că nu mi-ar plăcea și acum, dar ca să-i dau o foarte, foarte mică doză de realism măcar, zic că mi-ar plăcea la bătrânețe. Doar că în loc de piscină, mie mi-ar plăcea să am o micuță vie. A girl can dream, right? Dacă nici să visăm nu avem voie, atunci ce? Nu vă mirați, că eu v-am avertizat de la început că îmi place să visez cu ochii deschiși. Îmi face bine. Fiecare avem probabil diverse forme de a ne descărca sau de a ne ascunde un pic atunci când ne e greu, iar pentru mine asta este cea mai la îndemână și eficientă formă. Visatul cu ochii deschiși. Dar să revenim la reverie, fără prea multă filosofie, și să vă arăt ce plăsmuiește mintea mea, în visul de peste zi.

Este o casă veche, din secolul XVIII, renovată foarte frumos, păstrându-se la vedere, în multe locuri, piatra, ceea ce de fapt o face atât de spectaculoasă.

 decorette-casa-renovata-curte-piscina decorette-casa-renovata-living-piatra decorette-casa-veche-renovata-piatr-intrare decorette-decoratiuni-romantice  decorette-dining-luminos-casa-renovata- decorette-dormitor-elegant-casa-renovata

Această fereastră din dreptul patului, cu vedere la curte, este unul dintre elementele care m-a cucerit. Mi se pare de vis să poți ieși direct din dormitor pe o terasă sau, chiar balcon.

decorette-dormitor-rustic-elegant

Poate mai mult decât interiorul și felul în care este decorat acesta apreciez la această locuință spațiile exterioare și faptul că există nu doar o terasă, ci multe terase, mai mici sau mai mari, și multe locuri în care se poate petrece timp în aer liber. O terasă în dreptul living-ului, terasa de care vă ziceam mai sus din dreptul dormitorului, o terasă cu un loc de luat masa, plus o mică băncuță lângă gardul de piatră, ce dă impresia de grădină secretă.

decorette-terasa-superba decorette-terasa-superba-mica-mobilier-fix

decorette-detalii-romantice-masa-decoratiuni

decorette-curte-superba-rustica-eleganta

Foto: El Mueble

Comments

comments

9 thoughts on “Home envy – O casă veche renovată. O casă de vis

  1. Woow, este absolut minunata! Ce poate fi mai frumos decat sa stai pe acea terasa, sorbind dintr-o ceasca de cafea sau una de ceai, citind o carte buna? Si sa te trezesti cu privelistea aceea! Toate fanteziile mele s-au declansat, ups!

  2. extrordinara, de vis, cat de frumoooooos amenajata/reamenajata, combinatia de vechi cu nou-geamurile imense pentru a te putea bucura din plin de peisaj, vegetatie din plin, nu mai am cuvinte si totusi nu ma pot opri :), ma mai rezum doar la aaaaooooFFFFFFF!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *