Monday’s Moodboard – Start today

decorette-moodboard

Aș vrea să nu mai las pe mâine ce pot face azi…vorbă din popor, clișeu, știu. Dar eu asta încerc să fac în ce privește micile plăceri. Pentru lucrurile importante îmi trebuie agende, calendare, post-it-uri, așa cum vă povesteam mai devreme în articolul precedent, dar pentru plăceri, vorba asta ar trebui să fie sfântă și nu-mi trebuie prea multe remindere ca să le țin socoteala. Nu e așa mereu, sigur că micile bucurii și plăceri ajung să fie lăsate pe planul secund, dar jur că mă străduiesc să le aduc în față. Nu vreau să îmi pară rău apoi că n-am făcut diverse. Și nici că nu mi-am găsit o zi ca să încep să schimb sau să fac ceva ce îmi doresc. Pentru că știți, da? Vine o vreme în viața oricum când încep regretele.
Ce am pe listă zilele astea? Să ies în parc, să-mi iau niște rodii și să-mi fac și timp să le curăț (credeți ori ba, ar fi a treia oară în viață că mănânc rodii), să-mi fac curaj să-mi vopsesc ceva în albastru (am vopsit deja o ramă pe care v-am arătat-o aici) că cică Benjamin Moore zice că asta este una dintre culorile anului care vine și că, o anumită nuanță de albastru poate completa cu succes paleta de neutre (pe lângă bejuri și griuri) și să mă bucur de gusturile și aromele toamnei cât mai sunt. Apropo, am văzut că au apărut castanele pentru copt prin supermarketuri.

Voi ce mici plăceri vă satisfaceți zilele astea?

foto: elina ellis, pinterest

Comments

comments

2 thoughts on “Monday’s Moodboard – Start today

  1. Iar te intreb de unde ai luat sprayul albastru; pe cel in nuanta de cupru nu l-am gasit pe site-ul respectiv :). Azi am luat si eu rodii care s-au ieftinit si sunt atat de bune, rosii si coapte. Mica mea placere este legata de imbracaminte in culorile toamnei: mustar, visiniu :).

    1. Sprayurile le-am luat de la Profiart. S-ar putea sa nu fie toate produsele pe site, eu le iau din magazinul lor din Bucuresti. Poate daca ii suni, ar putea sa-ti trimita, nu stiu ce sa zic…
      Visiniul si mustarul suna bine :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *