Inspirație – sfeșnice și lumânări pentru serile de toamnă

Cred că nu mi-am mai aprins vreo lumânare în scopuri romantice de ani buni. Dar îmi place să văd la alții, mă încântă să stau vara, seara la o terasă unde sunt aprinse lumânări pe masă și, de fapt, îmi place ideea de lumânări aprinse pentru a crea o ambianță romantică doar că nu apuc să organizez așa ceva (părinții cu copii mici sigur știu despre ce vorbesc). Așa că nu-mi rămâne decât să privesc și să mă gândesc ce fain ar fi. Mă rog, sunt lucruri mult mai importante și mai faine în viață, dar dacă tot se spune întruna că trebuie să ne ne găsim bucurii mărunte și să savurăm (aproape) fiecare clipă, zic și eu, că din când în când aș savura și eu clipa în felul ăsta, chiar dacă pare o clipă copiată din filmele americane cu happy end.

87f739db00114313a62ee378c5c332c5 decorette-decor-toamna-cu-lumanari

Acum, și lumânările și sfeșnicele astea pot fi adaptate diverselor anotimpuri. Eu am strâns aici idei pentru sezonul toamn-iarnă :)

decorette-decor-toamna-lumanari decorette-living-cosy-lumanari decorette-lumanari-living-romantic decorette-lumanari-masa decorette-lumanari-masa-atmosdera-romantica decorette-lumanari-semineu decorette-lumanari-sfesnice-atmosfera-romantica decorette-lumanari-toamna decorette-sfesnice decorette-sfesnice-lumanari

foto: molitli-interieurmakers, marktplaats, cava-interiorlivingbloggendewilgengaardedeasogmia, villapaprika

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *