Home tour – Apartament în alb și tonuri închise

Prima impresie a fost că acest apartament aparține cu siguranță unui bărbat. Are ceva foarte masulin în felul în care este amenajat și sunt câteva detalii care emană parcă masculinitate. Peretele din cărămidă, detaliul din metal de pe grindă, carourile alb-negru în stil Burberry, accentele din piele închisă la culoare, toate sunt amănunte care încântă mai degrabă privirea unui bărbat decât a unei femei. Și totuși…mie îmi plac! Și nu cred că sunt singura.

Există o oarecare notă dulce în cromatica acestei ambianțe. Și, pe lângă asta, mai sunt și multe idei simpatice de trecut pe lista de idei, just in case. De exemplu, patul suspendat cu garderoba dedesubt mi se pare o soluție ingenioasă pentru apartamentele mici (cel de față are 44 mp). Apoi, cărămida care dă un aer intim, podeaua închisă la culoare care arată foarte bine în combinație cu albul pereților, tapetul din spatele rafturilor.

 decorette-bucatarie-alba decorette-bucatarie-deschisa decorette-bucatarie-deschisa-alba

decorette-blat-bucatarie-brun-inchis

decorette-bucatarie-deschisa-living decorette-bucatarie-deschisa-perete-caramida decorette-living-canapea-piele-neagra decorette-living-perete-caramida decorette-metalica-grinda decorette-pat-suspendat decorette-pat-suspendat-garderoba-dedesubt decorette-pat-suspendat-lemn SFD321E97B747874AC9B312DE8AF33EB223_1024x

Mie îmi place. Vouă?

Comments

comments

7 thoughts on “Home tour – Apartament în alb și tonuri închise

    1. Eu nu sunt foarte atrasa de podelele închise la culoare (excepție fac casele foarte, foarte, foarte elegante și somptuoase în care nu mi se pare că s-ar potrivit altceva decât parchet închis sau piatră) dar aici chiar mi se pare potrivită nuanța.

      1. podeaua e to die for!!!! clar imi place, exceptand un lucru: patul. buna ideea cu garderoba, dar claustrofobia si-a spus cuvantul cum am vazut poza cu patul…am inceput sa hiperventilez :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *