Monday’s Moodboard – Be kind

Zilele trecute povesteam cu o bună prietenă și inevitabil am ajuns în puctul în care ne plângeam de diverse lucruri care ne stresează. Norocul amândurora este că, atât eu cât și ea, facem parte din categoria oamenilor care simt nevoia să se descarce și funcționează mai bine imediat după ce au spus ce au pe suflet. Într-un fel, îi apreciez (și uneori invidiez!) pe cei care se auto-consolează și care nu au nevoie să își strige în gura mare necazurile sau bătăliile pe care le poartă cu ei înșiși. Par a fi mult mai puternici decât cei care au nevoie de prieteni care să le spună că va fi totul bine sau măcar să-i asculte. Și mai tare îi invidiez însă pe cei care au puterea să ia lucrurile așa cum sunt și să nu se lase afectați de necazuri, mai mici sau mai mari belele ale vieții, vești proaste și alte asemenea. Dar, deh, nu putem fi toți la fel (de stoici).

Știindu-mă deci pe mine, mereu cu milioane de întrebări, din când în când cu lucruri care mă stresează tare, îmi vine mănușă citatul lui Philon din Alexandria care spune să fim buni unii cu alții pentru că nu știm niciodată ce bătălii duc cei cu care ne întâlnim în viață.

decorette-secret

Vă doresc o săptămână minunată! Fiți buni și fiți nebuni! Vorba lui Dobro…

foto credits: Emma Jane Kepley, verycoolphotoblog

Comments

comments

2 thoughts on “Monday’s Moodboard – Be kind

  1. azi te-am descoperit si-mi place la nebunie site-ul
    din pacate si eu fac parte din categoria care trebuie sa spuna ce are pe suflet pentru a merge mai departe….e frustrant cand in jurul tau sunt mai ales persoane care fac parte din celelate 2 categorii… azi chiar aveam nevoie de post-ul asta, e bine sa stii ca nu esti singura:d

    1. Draga Mia, ma bucur ca iti place blogul.
      O, sigur nu esti singura! Suntem cred destui care avem nevoie sa povestim despre diversele probleme ca să putem trecem mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *