Crengi în decorarea locuinței?! Da!

Cu buturugile m-am lămurit, au deja locul lor bine stabilit și tare mă bucur că am avut răbdare să le caut și că am reușit să le aduc în casă. Cum știți, una este suport pe roți pentru plante, iar cealaltă un fel de măsuță de cafea ba chiar uneori e folosită și pe post de taburet.

Dar tot nu m-am liniștit :) Acum caut idei pentru crengi. Cu crengile e mult mai facil: sunt și mai ușor de găsit și de transportat. Și, așa cum o să vedeți, se găsesc proiecte în care se pot folosi crenguțe mai mici și altele pentru care sunt necesare unele mai mari. Deci, variante pentru toată lumea care poftește.

Prima dintre ele mi se pare cea mai drăguță. De fapt îmi place mult punerea în practică a ideii. Nu îmi plac acele păsărele (mi se par la limita kitschului) însă în ansamblu, decorul mi se pare adorabil.

6c1765b2f56981d2a94ddf4e46c3153a

decorette-creanga-decor

decorette-decor-craciun-crengi

Cele două idei de mai sus sunt de ținut minte dacă vreți să decorați, de Crăciun, și alte zone din casă, în afara bradului. Sigur, ideal este să avem crenguțe de brad, doar că de exemplu deasupra mesei mi se pare mai potrivită o creangă de copac pentru că nu exsită riscul să cadă ace de brad în mâncare.

decoretet-suport-cani-bucatarie   decorette-decor-din-crengi

9dff54cf11e2dfc0457c7e7ae818a8a2

Ideea de mai jos, de a folosi o creangă mare pe post de suport pentru o lampă de birou sau veioză pentru dormitor mi se pare genială. Nu m-aș fi gândit la așa ceva nici într-o mie de ani, recunosc!

decorette-diy-creanga-suport-lampa

decorette-suport-veioza-creanga-diy

decorette-masura-din-crengi-diy

Ideea de a folosit o creangă ca suport pentru umerașe cu haine am văzut-o deja în mai multe locuri si tare mă atrage. Cred că weekend-ul ce vine asta voi face: voi căuta creanga potrivită pentru hol sau dormitor.

decorette-suport-haine-creanga-diy

Ieftine, simplu de transportat, foarte simplu de asamblat/montat (necesită îndemânare ce tinde spre zero), variante nelimitate pentru manifestarea creativității și a originalității. Avantaj crengi, aș zice! Și avantaj noi dacă ne folosim de ele.

birchandbird, indiska, dottieangelapartmenttherapy, style-files, designsponge, martastewart

Comments

comments

8 thoughts on “Crengi în decorarea locuinței?! Da!

  1. Nu am timp sa fac tot ce mi-as dori in ceea ce priveste decoratiunile handmade..dar ma inspiri de fiecare data…acum abia astept sa ajung acasa sa vopsesc o creanga sau sa o imbrac in material cum am vazut mai sus…deci avantaj eu:)

  2. nu numai frumoase, dar si ingenioase o parte din ideile de mai sus. am mai vazut creanga folosita si precum suport de bijuterii. pana la urma tot ce sta in decorarea unei case tine de a-ti puna la contributie imaginatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *