Home tour – Casă mică – soluții ingenioase

Un apartament de 90 de metri pătrați cred că este considerat ca având o suprafață generoasă. De la o casă însă, ne-am aștepta parcă să aibă o suprafață mai mare de 90 de mp, cu atât mai mult cu cât casa cu pricina are două nivele.

Casa de azi are 90 de mp și fix două nivele dar datorită aplicării unor soluții ingenioase spațiul este utilizat eficient iar casa pare suficient de mare și confortabilă.

decorette-bucatarie-mica-alba-deschisa-catre-living

Cea mai interesantă idee mi se pare acest perete de sticlă dintre bucătăria mică și living. Și cred că această soluție se pretează și apartamentelor de bloc (evident, acolo unde structura permite așa ceva). Spațiul format din bucătărie, living și dining nu cred că este cu mult mai mare decât o bucătărie și o sufragerie/living de bloc mai ales că este și mansardat iar mobilierul cu picioare subțiri pare a fi o variantă bună pentru el. Mie îmi place acest ambient. Vouă cum vi se pare?

decorette-bucatarie-mica-separata-geam

decorette-living-galben-verde

decorette-living-si-dining-mansarda

decorette-dining-casa-mica

Patul suspendat nu este folosit în mod curent, el este acolo pentru musafiri.

decorette-dormitor-copii-pat-supraetajat

Dormitorul este și el mic și mansardat, dar patul foarte simplu, husa de pânză care acoperă somiera, sumedenia de perne și nuanțele calde fac din aceaste două caracteristici (că-i mic și mansardat, adică) un avantaj. Astfel, deși ar putea să pară un dormitor nesuferit de mic, el pare mai degrabă confortabil, plăcut și intim.

decorette-dormitor-mansardat decorette-dormitor-mansardat-rosu

foto: El Mueble

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *