5 brăduți decorativi. DIY. materiale la care nu v-ați fi gândit

Telegrafic, așa, că timpu-i scurt și trebuie să ne pregătim cum se cuvine pentru sărbători. Nu știu dacă are legătura cu prezența blogului în viața mea, dar anul ăsta mi se pare că pregătirile de Crăciun au început mult mai devreme decât în alți ani. Ori, cum ziceam, în anii precedenți n-am avut eu ochi pentru asta decât mult mai târziu, pe la mijlocul lunii decembrie, ori chiar a fost un an special și preocuparea multora a prins a se contura deja din primele zile ale lui noiembrie. Pe moș Crăciun l-am văzut deja pe mash-uri de mai mult de o săptămână, în anumite magazine am văzut decorațiunile de Crăciun chiar de la începutul lunii, o prietenă îmi spunea că deja nu știu ce site nu mai poate să livreze până de Crăciun. Și totuși…abia am trecut de mijlocul lui noimebrie! Dar, dacă-i pe așa, să ne pregătim și noi din timp. Măcar să ne rămână câteva clipe și pentru noi, clipe în care să dăm o șansă adevăratului spirit al Crăciunului. Că doar Crăciunul e mai multe decât un brad, decorațiuni și o masă îmbelșugată, nu?

Până acolo însă, să revin la brăduții de care vă ziceam.

Brăduți decorativi DIY, așadar. Și originali, pe deasupra. De ce originali? Pentru că unul e din paste, altul din carton, celălalt din partituri, un al patrulea a avut onoarea să „strice” niște forme din hârtie pentru brioșe iar al cincelea s-a pricopsit cu bobine de ată (inițial am crezut că sunt dopuri de plută și cred că s-ar putea face și cu așa ceva). La cele la care am găsit tutorialele, le-am pus sub imagine.

decorette-bradut-decorativ-din-paste

diy-enthuziasts

decorette-bradut-decorativ-hartie-diy

biancaswohnlust

decorette-bradut-decorativ-din-hartie-briose decorette-bradut-decorativ-diy-dopuri-pluta

mayaroad

decorette-bradut-decorativ-diy-partituri

Foto:  dollarstorecraft, pinterest

Comments

comments

5 thoughts on “5 brăduți decorativi. DIY. materiale la care nu v-ați fi gândit

      1. daca se va intampla evenimentul, voi face dovada in format *.jpeg 😀 inca nu am reusit sa demarez realizarea acelor trandafiri din filtre de cafea. o sa ajung sa termin cutia de filtre pana ma mobilizez eu =))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *