Home tour – Casă cu interior romatic, aflată lângă pădure

Am simțit nevoia să spun în titlu că este o casă lângă pădure pentru că mi se pare un aspect important care definește atmosfera acestei case. O casă romantică, dar cu elemente rustice. O casă din povești, parcă.

decorette-casa-piatra

decorette-casa-padure-piatra

 

decorette-gradina-loc-de-luat-masa-deosebit

 

decorette-living-atmosfera-calda

 

Livingul este fermecător! Are o fereastră mare către pădure în fața căreia s-a amplasat o canapea realizată din construcție, un fel de mobilier fix. Pernele decorative, covorul cu fir lung, păturile, șemineul contribuie toate la atmosfera de vacanță, de relaxare. Vederea spre păduse este, să zicem, cireașa de pe tort :)

 

decorette-living-vitrat

 

decorette-living-vitrat-culori-neutre

decorete-bucatarie-alba-rustica

Îmi place foarte mult cum se îmbină elementele rustice cu cele romantice. În dining, peretele de cărămidă este contrabalansat de scaunele vopsite într-o culoare veselă și de către table-setting-ul romantic. În dormitor, tapetul cu motive florale, cuverturie colorate sunt alăturate grinzilor lăsate la vedere.

decorette-dining-romantic decorette-dining-rustic decorette-dormitor-romantic decorette-dormitor-romantic-pat-supraetajat decorette-dormitor-tapet-romantic     decorette-terasa-acoperita decorette-terasa-piatra

Dacă dormitoarele mi se par un pic prea romantice pentru sufeltul meu (bine, n-aș refuza să le accept dacă mi-ar fi lăsate moștenire) living-ul mi se pare to die for! Să stau acolo tolănită în fața ferestrei, cu focul arzând în semineu, doar privind pădurea…

Apropo de visatul cu ochii deschiși, National Geographic zice că visatul cu ochii deschiși ne face mai creativi, așa că dați-i înainte :)

foto: El Mueble

Comments

comments

4 thoughts on “Home tour – Casă cu interior romatic, aflată lângă pădure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *