Home tour – Apartament cu accente negre dar atmosferă caldă

Dacă până acum aș fi avut vreun dubiu cu privirea la frumusețea mixului dintre elemente negre, albe și nuanțele deshise de lemn, acum s-a risipit.

În cazul acestui apartament, cred că foarte mult contează nuanța și textura podelei. Poate că dacă ar fi fost altceva pe jos, atmosfera întregului spațiu nu ar mai fi fost atât de caldă. Interesant mi se pare că nici măcar tonurile de gri nu reușesc să estompeze din căldura emanată de elementele în nuanța lemnului!

3101073_original decorette-bucatarie-calda decorette-bucatarie-faianta-mica decorette-bucatarie-mobilier-nuanta-lemn-natur decorette-bucatarie-perete-faianta-mozaic decorette-bucatarie-scaune-negre decorette-canapea-gri decorette-living-accente-negre-atmosfera-calda decorette-living-gri-alb-negru decorette-obiecte-decorative-alb-negru decorette-obiecte-negre-bucatarie decorette-parchet-podea-rustica decorette-scaune-negre-bucatarie

 

decorette-camera-copii decorette-dormitor-nuante-inchise  decorette-tapet-culoare-inchisa-dormitor

decorette-mobilier-hol

 

Chiar sunt curioasă dacă vouă vi se pare rece atmosfera acestui apartament. Sunt doar eu prea entuziamată în privința acestei combinații?

via Stadshem

Comments

comments

5 thoughts on “Home tour – Apartament cu accente negre dar atmosferă caldă

  1. asta de fapt mai aveai tu in pregatire??? 😛 eu care sunt o traumatizata privind interioarele reci, acesta mi se pare cald si primitor. clar podeaua este cea care indulceste atmosfera (de ex numai daca iti imaginezi o podea neagra si te ia cu fiori ca esti in cavou). importante mi se pare si celelalte obiecte si accente de lemn – mobila, rame foto etc care reusesc sa mentina si sa potenteze caldura apartamentului. big like although it’s scandinavian 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *