Obiecte vechi pentru organizarea din living? Da!

Eu, știți bine deja, stau destul de prost la capitolul organizare în casă. Dar mă tratez și încerc să compensez această piesă lipsă a comportamentului meu prin crearea unei baze de date cu idei ca atunci când simt că deja dezorganizarea îmi depășește până și mie limitele să am de unde să culeg repede două, trei soluții eficiente. Vă povesteam mai de mult despre cum încerc să-mi țin organizate documentele (arie care chiar mi se pare importantă și pe care mă străduiesc să nu o las totuși în voia sorții) iar acum o să vă dau câteva idei simple de a ține lucrurile sub control în living. Nu știu la voi, dar la noi în living domnește mai mereu o ușoară dezordinare (prin acceptul tacit al tuturor membrilor de familie) dar ideile acestea de azi mi se par simple, simpatice și potrivite pentru un living în care multe obiecte trebuie să fie la îndemână mereu (jucării, cărți, telecomenzi, creioane colorate, reviste și alte asemenea). Și unde mai pui că e vorba de reutilizarea unor lucruri vechi care uneori se găsesc chiar gratis sau dacă nu, oricum costă puțin.

Cutii de lemn sau sertare vechi folosite pentru a crea un sistem de etajere.

decorette-cutii-sertare-vechi-transformate-etajera

Un picurător vintage – suport pentru telecomenzi, reviste și cărți.

decorette-picurator-vechi-refolosit

O scară veche – suport pentru reviste și niște cutii de lemn folosite pentru a depozita diverse.

decorette-reutilizare-scara-veche

O scară pe care s-au așezat câteva scânduri a devenit un suport multifuncțional pe care se pot așeza o sumedenie de obiecte.

decorette-scara-suport-reciclare

O valiză veche transformată în măsuță.

decorette-valize-vechi-reutilizate-in-casa

Suportul (picioarele) de la o masină de cusut Singer plus o tavă veche: o idee super!

decorette-masina-de-cusut-veche-reutilizata

foto: recyclart, bhg, skonahem, justimagine, fionaandtwig, pinterest

Comments

comments

6 thoughts on “Obiecte vechi pentru organizarea din living? Da!

 1. eu la astfel de posturi ajung sa ma simt frustrata ca nu am cutii si alte chestii vechi si trebuie sa fac shopping in continuu :( nepunand ca daca fur singura scara de la tara, cred ca voi fi ucisa in chinuri groaznice 😛

 2. eu nu am mobila veche, dar am reusit sa folosesc niste sertare vechi pe care le-am transformat in fotolii pentru copii :)
  mai am cateva planuri pentru alte obiecte de mobilier asa ca daca ai vreun sfat pentru mine in ce prievste reconditionarea unei mese vechi…..
  urmaresc cu drag postarile tale si ma inspira mult :)

  1. Sertare vechi in fotoliu pentru copii?! Suna foarte interesant! Despre reconditionare nu prea pot sa vorbesc ca mi se pare un domeniu care trebuie aprofundat dar poate ai putea gasi pe cineva priceput care sa te indrume sau sa-ti dea sfaturi.
   Ma bucur ca te inspira ce gasesti aici :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *