Ateliere pentru copii, în prag de sărbători. Ateliere de pictat, decorat, confecționat.

Nici nu există perioadă mai bună de a face împreună cu copiii diverse decorațiuni! Și dacă nu întotdeauna avem resurse sau dispobibilitate pentru a-i implica pe cei mici în astfel de activități acasă, norocul nostru că există diverse ateliere în care copiii se pot distra și face ceva creativ.

Pe câteva dintre aceste ateliere le-am pus și eu pe listă și sper să ajung măcar la vreo două dintre ele.

Mi-ar plăcea foarte mult să ajung la unul dintre atelierele organizate la Muzeul Satului. Atelierele se desfășoară la sfârșitul săptămânii iar în cadrul lor, zice pe site, că se confecționează decorațiuni de Crăciun, se decorează turtă dulce. Mai multe detalii despre ele găsiți chiar pe pagina Muzeului.

Un alt atelier care mi se pare interesant pentru cei mici este cel organizat de către Zoom Decor la Elefănțelul Curios. Dacă nu-i știți pe Zoom Decor, aflați despre ei că fac litere decorative și multe, multe alte produse simpatice. În cadrul atelierului organizat de ei se pictează o decorațiune pentru Crăciun și o literă decorativă. Detalii găsiți pe pagina evenimentului.

La Lumea lui Momo se pictează ceramică în Atelierul de Tradiții de Sf. Andrei. Mai multe informații găsiți pe site-ul Lumea lui Momo. 

La Muzeul Țăranului Romăn se anunță multe ateliere cu ocazia Târgului de Sfântul Andrei. Printre ele, cele care îmi sună cel mai fain, sunt atelierul de prelucrarea lemnului și atelierul de turtă dulce. Vedeți și voi pe site-ul muzeului la ce v-ați duce.

Cum spuneam, sper să ajungem și noi la unele.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *