Cât de bine arată nuanțele de gri împreună cu piese din lemn brut!

Nu pot să îmi închipui ceva care să încălzească mai bine nuanțele de gri decât elemente din lemn. Iar acum, în faza aceasta a evoluției gusturilor mele, cu greu îmi pot imagina ceva mai sofisticat, elegant și cosy decât combinația dintre lemnul brut și nuanțele de gri. Una dintre primele postări de pe blog a fost despre mesele din lemn brut și cum m-am îndrăgostit eu de această formă a lemnului. De atunci am încercat să aduc în locuință un pic din frumusețea lemnului brut prin cele două buturugi pe care deja probabil le știți bine, dar simt că mai este loc și pentru altceva. Ceva poate un pic mai sofisticat. Să vă arăt!

decorette-canapea-confortabila-cosy-living decorette-dormitor-gri-noptiera-lemn decorette-gri-lemn-brut-living-semineu decorette-gri-si-lemn-brut-living decorette-living-canapea-gri decorette-living-gri-si-lemn-natur decorette-mese-lemn-living

Am căutat la noi să văd cam ce aș putea găsi, așa, ca inspirație doar, și am găsit în acest magazin o masă pe care aș folosi-o în interior deși pe site e prezentată la mobilierul de exterior. Voi ați văzut ceva de genul ăsta pe la noi? În afară de scaunele cu trei picioare de pe la târgurile tradiționale pe care le știu și pe care am pus deja ochii :)

foto: welke, villapaprikaoberenstijl, impression-lifestyle, thepapermulberry,

P.S. În căutările am mai dat și peste Silva Artis ale căror piese mi se par extraordinare și despre care sper să am onoarea să povestesc mai multe într-o postare dedicată.

Comments

comments

2 thoughts on “Cât de bine arată nuanțele de gri împreună cu piese din lemn brut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *