Home envy – Casă cu atmosferă de vacanță. Superbă!

Da, din nou un Home envy. Poate vă întrebați ce-i cu atâta invidie pe aici. Iar eu vă asigur că nu-i o invidie de genul fir’ar-ea-să-fie-de-viață-că-eu-n-am, ci mai degrabă una de tipul ce-fain-hai-să-visăm-cum-ar-fi-si-să-vedem-poate-găsim-vreo-pensiune-cu-atmosfera-asta-ca-să-mergem-cândva. Deci cam așa stau lucrurile cu casele astea de vis pe care eu le trec la categoria home envy. Sunt case care mă fac să visez și care îmi dau o stare de bine.

Așadar, azi o casă minunată cu o atmosferă specială, de vacanță de iarnă și care, chiar dacă are aceast aspect de casă de vacanță, reprezintă locuința permanentă a cuiva, respectiv a doamnei care scrie pe acest blog. Intrați pe blog de vreți să vedeți mai multe imagini și felul în care se poate redecora și schimba atmosfera unei case fără a fi nevoie de schimbări majore. Asta e partea frumoasă a decorării (și redecorării), nu-i așa?

79ideas-gorgeous-white-kitchen decorette-birou-alb-negru-scaun-eames

În decorarea casei predomină albul, negrul și gri-ul dar, datorită diverselor ornamente și detalii, interiorul nu mi se pare nicidecum monoton.

decorette-dormitor-rustic-scandinav decorette-livig-alb-negru-perne-decorative decorette-living-vitrat-mobilier-negru decorette-terasa-lemn

foto:  carina olander   styling anna truelsen

via 79 ideas

Comments

comments

3 thoughts on “Home envy – Casă cu atmosferă de vacanță. Superbă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *