Home tour – Interior rustic, viu și colorat

Zic și viu pentru că uneori (subliniez: doar uneori) mi se pare că interioarelor rustice le lipsește vivacitatea. Sunt atrasă de stilul rustic, îmi place, îmi dă senzația de confort, de căldura și de viață trăită în liniște și tihnă, ador lemnul, doar că, în unele cazuri am senzația că lipsește ceva. Sau, mai bine spus, că e un pic prea mult și că ar fi mai pe gustul meu dacă ar exista ceva care să rupă rutina dulce a lemnului. Voi știți că eu iubesc lemnul, așa că, desigur, o să înțelegeți ce vreau să spun.

Varianta mea preferată de rustic este aceea care are pe ici pe colo câte un element contemporan, poate industrial chiar. Dar nici rusticul aceasta, în varianta lui mai colorată și jucăușă, nu e rea, nu-i așa?

decorette-casa-rustica decorette-dining-rustic decorette-dining-rustic-banca decorette-dining-rustic-rosu decorette-dormitor-rustic decorette-interior-casa-rustica decorette-interior-rustic decorette-living-rustic-colorat decorette-living-rustic-viu-colorat decorette-semineu decorette-stil-rustic rusctic-cottage-interior1

foto:  micasa revista

Comments

comments

5 thoughts on “Home tour – Interior rustic, viu și colorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *