Detalii albe, romantice

decorette-decor-de-iarna

 

 

Interioarele albe, romantice, un pic shabby, mi se pare că au ceva foarte special.  O atmosferă primitoare ce amintește de alte vremuri, relaxantă și dulce așa cum se vede bine și în această casă aparținând unei bloggerițe. Cel mai mult îmi place să văd astfel de detalii albe, romantice și vintage în bucătărie. Vasele albe, vechi, pot ajuta la crearea unei astfel de ambianțe iar astfel de vase și ustensile de bucătărie încă se mai găsesc pe ici, pe colo, pe la târgurile de vechituri sau dacă aveți chiar noroc poate pe la vreo bunică, străbunică sau mătușă.

decorette-bucatarie-shabby-rustica-alba

decorette-decorare-bucatarie-idei

decorette-vase-albe-bucatarie

decorette-decoratiuni-albe decorette-dining-alb

Ce frumos arată aceste scaune! Chiar dacă sunt vechi și sunt de mai multe feluri, fiind toate vopsite în alb ansamblul capătă un aspect unitar.

decorette-dining-alb-scaune-albe-lemn decorette-living-alb decorette-masca-pentru-flori-vas-alb decorette-ornamente-albe decorette-ornamente-albe-flori decorette-scaunele-vechi-albe decorette-shabby-decorare decorette-supiera-alba-idei

decorette-terasa-masa-alba-scaune

decorette-amenajare-gradina-alb

Dacă vă simțiți atrași de acest stil și vreți mai multe idei, intrați pe blogul Froken Kropp și veți găsi acolo destule pagini pentru inspirație.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *