Inspirație – Aranjarea mesei: un strop de romantism în ton cu lunile mai friguroase

Pentru că mult mai mult decât jumătate din timp viața mea este pe fast forward existența micilor artificii prin care mă pot păcăli și îmi pot da senzația că trăiesc în tihnă este salvatoare. Conștientă fiind totuși de felul în care trăiesc viața (de cele mai multe ori pe fugă, cu zeci de cuvinte scrise pe lista de făcut, cu mintea mereu plină de gânduri despre ce și cum va fi) mă las uneori complet abandonată în câteo clipă de visare, în care îmi imaginez că viața-i liniștită, că avem timp și resurse să le facem pe toate cele pe care le dorim, că nu-i nimic mai important decât comunicarea și comuniunea dintre noi.

Printre artificiile astea de care vă zic se află și pregătirea unei mese festive, așa ca în filmele siropoase (doar din când în când că ce-i mult strică, nu?). O masă aranjată frumos, cu bunătăți, cu răsfăț și tot tacâmul. Ca să păcălim un pic vremurile, cum spuneam…

046cd31337c65fe41d445b9cd535355b

Ideile adunate aici sunt mai degrabă potrivite pentru lunile de iarnă. Pe cele mai primăvăratice le-am lăsat pentru altă postare că ar fi fost păcat să le îngrămdesc.

cfa06f177f849fadc83f862464ee9a3d decorette-aranjament-romantic-pentru-masa decorette-aranjarea-mesei

decorette-idei-pentru-aranjarea-mesei

decorette-aranjarea-mesei-festive

decorette-aranjarea-mesei-idei decorette-aranjarea-mesei-romantic

ruffledblog, ikeafamilylivemagazine, vietri, theglitterguide, stylemepretty, french-kissed, pinterest

Comments

comments

2 thoughts on “Inspirație – Aranjarea mesei: un strop de romantism în ton cu lunile mai friguroase

    1. Hahaha! Eu cred ca inceputul e mai greu. Dup-aia riscul e ca va trebui sa-ti aloci buget (si loc de depozitare!) pentru recuzita…ca tot vorbeam de recuzita :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *