Home tour – Atmosferă glamour în nuanțe turcoaz

Acest interior este unul dintre cele mai îndepărtate de zona mea de confort din cele publicate până acum pe blog. Nu mă simt atrasă în niciun fel de combinațiile de texturi, culori și motive dar vreau totuși să-i dau o șansă aici pe blog. Poate în felul ăsta, scriind despre acest interior, reușesc să găsesc ceva care să îmi transmită un semnal pozitiv. Așadar, să începem și să sperăm că până la sfârșitul postării voi găsi ceva frumos de spus.

 decorette-banca-in-bucatarie

Tapet interesant, idee de ținut minte pentru bucătărie. Bucătărie frumoasă, nimic extravagant care să mă facă să-mi doresc un simplu blat de lemn și scaune cu trei picioare.

decorette-bucatarie-eleganta decorette-bucatarie-eleganta-glamour decorette-canapea-alba

Canapeaua – da, oglinda și veiozele nu.

decorette-dining-albastru

Tapetul uni da, celălalt ba.

decorette-dining-elegant

Țineți minte: less is more, da?

decorette-fotolii-tapitate decorette-lampa-rosie decorette-living-glamour decorette-living-mobilier-tapitat-nuante-pastel decorette-living-nuante-pastel decorette-masuta-hol decorette-perna-decorativa

O fi ciudat că spun da la combinația de mai sus?

decorette-scaune-elegante decorette-styling-pentru-masa decorette-tapet-elegant

Dar o fi ciudat că spun NUUU la ce îmi văd ochii mai sus?

decorette-baie-glamour

Ok, așadar recapitulăm: zic DA pentru bucătărie, pentru canapeaua din living cu aceesoriile de rigoare, și pentru baie (mai puțin chestiile astea multe aurii din stânga chiuvetei). Zic NU dining-ului.  Voi ce spuneti?

foto credits Ana Antunes

Comments

comments

4 thoughts on “Home tour – Atmosferă glamour în nuanțe turcoaz

  1. i have mixed feelings about it. exista un fel de mini apetit al kitsch-ului care ma atrage pe ici pe colo spre o serie de combinatii pe care cu siguranta ca nu le-as practica ever 😀 anyways, tot mi se pare extrem de incarcata si apasatoare atmosfera. prea multe obiecte, prea multe imprimeuri, prea multe de toate :) iti dai seama ce ar insemna sa stergi praful in casa aia???? =))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *