Home tour – Atmosferă liniștitoare în tonuri de gri

Griul este în tendințe și poate arăta grozav. Poate că unora o să vi se pară monotonă atmosfera din această locuință dar trebuie să recunoașteți că interiorul nu duce lipsă de elemente prietenoase și de o ambianță plăcută și confortabilă. Caldă chiar, pe alocuri.

decorette-terasa-amenajare decorette-terasa   decorette-living-gri-vitrat-deosebit decorette-living-gri 14939_137466166928

decorette-masa-lemn-brut decorette-tapet-bucatarie

 decorette-bucatarie-gri

Îmi plac toate cele trei combinații pe care le regăsesc în aceste imagini: gri – roșu, gri – cupru, gri – lemn. Mai știți când vă spuneam că griul poate fi cald?  Ei bine, în cazul acestui interior care recunosc că mă inspiră, spun: da, griul este liniștitor.

decorette-casa-cu-ferestre-mari decorette-dormitor-gri

decorette-baie-gri decorette-amenajare-terasa

Sursa Weranda

Comments

comments

2 thoughts on “Home tour – Atmosferă liniștitoare în tonuri de gri

    1. Si eu port foarte mult gri, de ani de zile (cred ca deja se fac vreo 10 – asta spune multe, nu? :) ) dar intr-adevar griul in interioare doar de vreo trei, patru ani l-am descoperit. Acum este si foarte la moda, cam cum era bej-ul acum 10-15 ani. Ma rog, oricum sunt anumite combinatii care sunt deja clasice si sunt frumoase oricat de mult se poarta sau nu :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *