Ce interioare impresionante se pot crea cu ajutorul unor textile potrivite!

Materialele textile folosite pentru a tapița fotoliile sau canapelele, pentru a crea abajururi sau pentru a confecționa perne decorative reprezintă, cred eu, cea mai la îndemână soluție pentru a personaliza sau a revitaliza un spațiu. Și sunt atât de variate materialele textile încât este imposibil să nu găsești ceva care să te ajute să obții ceea ce îți dorești de la un fotoliu, de la o canapea sau de la o lampă, de exemplu.

Eu sunt omul motivelor florale. Niciun alt fe de motive (geometrice, etno sau altele) nu mă bucură la fel de mult ca cele florale. Ele îmi sunt cele mai apropiate de suflet, ele sunt cele prin care eu aș putea să îmi creez un cuibușor de vis :)  Desigur, regăsesc și apreciez de multe ori frumusețea unor motive etno sau de alt gen, dar mă întorc mereu la cele care reprezintă flori.

Textilele create de Kate Forman m-au cucerit. Ce a fost foarte curios: două dintre look-urile create prin intermediul textilelor ei și regăsite în catalogul de imagini au fost printre preferatele mele din ultimul an iar când am găsit autoarea lor mi-am dat seama cât de aproape mă simt de stilul acesteia. Și nu sunt atrasă atât de mult de mobilierul clasic folosit în crearea look-ului cât, bineînțeles, de textilele extraordinar de frumoase.

Cele două imagini care m-au urmărit luni bune sunt acestea:

decorette-interior-impresionant-bucatarie-country decorette-living-deosebit-detalii-romantice-canapea-lemn-sculptat

Nici restul imaginilor nu îmi sunt indiferente, deși se află la o oareșice distanță de cele două.

decorette-textile-pentru-casa-tapet-deosebit decorette-perne-pentru-scaunele-de-bucatarie decorette-perna-decorativa decorette-motive-florale-deosebite decorette-mobilier-tapitare-materiale-textile decorette-materiale-textile-motive-florale decorette-living-romantic-materiale-textile-motive-florale decorette-living-elegant decorette-interior-elegant-materiale-textile-deosebite decorette-interior-elegant decorette-fotoliu-tapitat-material-textil-motive-florale decorette-fotoliu-deosebit-tapitat decorette-fotoliu-canapea-tapitate decorette-dormitor-fetite-deosebit

foto source Kate Forman

Comments

comments

2 thoughts on “Ce interioare impresionante se pot crea cu ajutorul unor textile potrivite!

    1. Si eu la fel! Desi ar parea ca sunt cam opuse ca stil, motivele astea cu trandafiri cu lemnul brut pe care il ador, cu stilul industrial care mă atrage și cu interioarele simple in care eu ma simt cel mai bine, dar…eu cred ca as face un mix tare reusit cu toate astea 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *