Vă place să grădinăriți?

Dacă grădinăritul se regăsește printre activitățile voastre preferate și dacă vă place ca locul în care vă desfășurați orice fel de activitate să arate ordonat, frumos, plăcut ori șic, atunci e musai să aruncați o privire mai jos, laminunatele fotografii ale lui Kim Timmerman  despre care eu cred că, dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus, este imposibil să nu vă inspire.

 decorette-organizare decorette-idei-stylish-pentru-organizare decorette-idei-pentru-organizarea-ustensilelor-in-gradina decorette-idei-pentru-gradina decorette-idei-pentru-amenajarea-gradinii decorette-idei-pentru-amenajarea-curtii decorette-idei-organizare decorette-idei-gradina decorette-idei-decoratiuni-gradinarit decorette-amenajarea-gradinii

Comments

comments

2 thoughts on “Vă place să grădinăriți?

  1. Arata fain ghivecele alea albe aliniate asa in rand, alea cu phalaenopsis in ele. Le-am vazut in Ikea, au si lanturi de agatat dar nu-mi place fundul ala bombat, as fi preferat ceva plat, nu pot sa-mi explic de ce. O sa-mi pun trei ghivece agatatoare in sufragerie si mi-ar fi placut alea dar pana la urma am ales altele, cu trandafiri pe ele, si o sa improvizez eu lanturile de agatare.

    1. Dar cum le prinzi in sufragerie? De tavan? Si ce flori pui? Eu n-am nicio planta curgatoare cu flori si sunt in cautare de inspiratie ca tare mi-ar placea macar una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *