Home tour – Armonie și eleganță în 36 mp

Se poate, desigur! Să vedeți doar.

decorette-bucatarie-deschisa-alba

Acesta este unul dintre favoritele mele atunci când vine vorba de apartamente mici postate aici pe blog. Este pe de o parte armonios amenajat și decorat, elegant, iar pe de altă parte ideile bune și soluțiile faine pentru spațiile mici sunt puse în practică într-un mod interesant. Cărămida, candelabrul, accente aurii și detalii elegante se regăsesc toate în acest spațiu de numai 36 de mp creând împreună o atmosferă întâlnită mai mult în cazul unor locuințe mai mari. Cine ar fi crezut că într-un apartament așa de mic poate avea loc chiar și o masă mare și nu una micuță sau rabatabilă?

decorette-bucatarie-deschisa-apartament-mic decorette-bucatarie-deschisa-dining-apartament-mic decorette-bucatarie-mica-idei decorette-bucatarie-mobilier-alb-scaune-dining decorette-idei-living-mic decorette-living-apartament-mic-caramida-aparenta    decorette-perete-caramida

 

Crearea niștei pentru pat, decorată cu acest tapet fermecător, mi se pare o idee grozavă. Iar de partea cealaltă s-a obținut în felul acesta spațiu pentru amenajarea unui mic birou.

 

decorette-nisa-pentru-pat-tapet decorette-apartament-mic-amenajare

decorette-birou-apartament-mic

decorette-nisa-pentru-garderoba-hol decorette-nisa-pentru-garderoba

Eu zic că acest micuț spațiu arată extraordinar de bine. Voi ce spuneți?

sursa Alvhem

Comments

comments

5 thoughts on “Home tour – Armonie și eleganță în 36 mp

  1. vai cat e de frumos! imi plac bucatile de tapet si zidul de caramida caci sparg monotonia spatiului. de fapt, cuvantul potrivit pentru el mi se pare ca e „lovely”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *