De citit, de văzut, de făcut – link love

Din când în când veți vedea pe blog aceast titlu. Ce veți găsi în Link Love? Idei, proiecte, rețete și alte informații diverse pe care nu știu unde să le adun ca să le am la îndemână. Sper să vă fie de folos măcar unele dintre ele :)

decorette-idei-pentru-casa

1. O senzațională grădină verticală în Ciudat de Mexico (verdmx.org)

2. Explozie de culoare pe o plajă din apropierea Lisabonei (maisongray.com)

3. Brățări pentru vară: DIY simplu de făcut (honestlywyf.com)

4. O idee genială de mâncare sănătoasă: chiftele din linte cu pesto de lămâie (sproutedkitchen.com)

5. Cum transformi o față de pernă simplă albă în una șic.  Rețin ideea asta deși în încercarea de a-mi aduna repede în minte tot ce aș avea nevoie, am întâmpinat o problemă: nu știu unde găsesc la noi acest tip de folie de vinil pentru transfer termic care poate fi folosită acasă, prin aplicarea cu fierul de călcat. La o primă căutare nu am găsit așa ceva la magazinele de articole pentru hobby. Dar mai caut și vă zic.

6. O perspectivă nouă asupra time managementului de care mi-ar plăcea să țin cont o vreme (forbes.com)

Comments

comments

2 thoughts on “De citit, de văzut, de făcut – link love

  1. Absolut minunate lucrurile si ideile pe care le-ai adunat aici. Bratarile sunt asa colorate si perfecte pentru vara, dar nu cred ca as putea sa le fac; desi cand eram mai micuta ii faceam mamei macrame :).

    1. Sper să mai adun și altele că sunt tare mulțumită de „instrumentul” ăsta :) Parca, parca imi amintesc ca si eu faceam macrame cand eram mica. Doamne, ce vremuri 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *