Cum să nu te relaxezi într-un astfel de ”cort”?

Latura mea mai boemă întotdeauna a adorat ideea unui astfel de mod de relaxare deși e drept că singura mea experiență reală de a sta într-un cort câteva zile a fost cumplită. Nu vreau să-mi amintesc cât de frig mi s-a părut că îmi e, cât de umed mi se părea totul sau cât de îngrozită am adormit cu gândul că mă voi trezi cu cine știe ce mici vietăți încercând să-mi pătrundă în ureche. Brrrr! Cum ziceam, nu mai vreau să-mi amintesc!

Un cort din ăsta boem, colorat, care dă senzația de relaxare, de dolce farniente, mărturisesc că mi-ar plăcea! Aș leveni cu plăcere în el ori de câte ori aș avea ocazia :)

Știu, afară plouă și e frig, dar eu îmi fac planuri pentru zilele alea călduroase de weekend când voi evada și-mi voi atârna câteva șaluri mari, pături și ce oi mai căra cu mine fix așa cum vedeți voi mai jos. Ce, nu credeți? Hai că-i luni, trebuie să ne înveselim cu ceva, nu-i așa?

53de31ee1a1eb77da0d3da5cca10ad88 decorette-cort decorette-cort-diy decorette-cort-pentru-exterior-copii  decorette-cort-romantic decorette-diy-cort-romantic f2476b5a3aed65ee9e763d8fb97a9a4d

decorette-cort-relaxare-exterior

handmadecharlotte.comscoutandcharmloveandlavender, pearl love, pinterest,

Comments

comments

One thought on “Cum să nu te relaxezi într-un astfel de ”cort”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *