Atenție! Bucătăriile albe dau dependență!

Da, mărturisesc: sunt dependentă de bucătăriile albe, vreau să văd din ce în ce mai multe și mă gândesc zilnic cum să-i fac felul la a mea, care-i în tonuri de bej. Aș putea să vopsesc faianța bej în alb, dar încă nu m-am documentat destul ca să văd cum trebuie făcut acest lucru, dar ce mă fac cu mobilierul care este bej? Și care ocupă, bineînțeles mare parte a pereților, așa că nu rămâne prea mult alb în afara corpurilor de mobilier. N-am încă răspunsurile la întrebările mele, așa încât, deocamdată nu-mi rămâne decât să adun vrafuri de idei pentru o (puțin) probabilă bucătărie albă pe care o voi avea cândva.

decorette-bucatarie-alba-eleganta decorette-bucatarie-eleganta-alba decorette-bucatarie-mica-alba-covor-traditional decorette-bucatarie-minimalista-alba decorette-bucatarii-albe decorette-bucatarii-albe-elegante decorette-mobilier-alb-bucatarie decorette-podea-alba-in-bucatarie

decorette-bucatarie-rustica-alba decorette-detalii-bucatarie-alba

Mici sau mari, minimaliste, country, în stil nordic sau provensal, bucătăriile albe arată grozav și sunt ca o pânză goală care așteaptă să fie pictată. E atâta loc de a adăuga acel touch personal, de a expune farfurii, căni și alte acareturi dragi încât niciodată o bucătărie albă nu va fi plictisitoare! Părerea mea :D!

foto: BHG, El Mueble, Alvhem, Foreve love, Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *