Uite cam asta aș putea vopsi într-o bucătărie pentru a o înveseli. Și uite și un before and after spectaculos

Exact ce-mi trebuia pentru săptămâna asta! O bucătărie veselă dar care la bază este fix atât de simplă ca a mea. Aproape la fel de simplă, fie. Oricum, ideea este că, oricât de banale ar fi elementele de bază (corpuri de mobilier, faianță, nuanța în care sunt vopsiți pereții) există speranță pentru ca bucătăria să devină una veselă și simpatică prin câteva aplicări de vopsea ici, colo. Și, ca să vedeți că nu-i greu, am găsit un before and after grăitor.

decorette-bucatarie-colorata

Așa era înainte. După ceva muncă (dat jos câteva corpuri, vopsit corpurile rămase, vopsit pereții și, e drept, înlocuit frigiderul) iată ce a rezultat.

decorette-bucatarie-vesela

Lăsând partea muncii grele la o parte (da, încurajez orice inițiativă de a vopsi corpurile de mobilier sau pereții, dar, am o vagă bănuială că mulți dintre noi avem deja corpuri albe ori bej și pereți asemenea) să trecem la detalii. Prima și cea mai ingenioasă idee este să aplicați pe un un perete (sau pe o parte a acestuia) exersându-vă creativitatea, forme diverse colorate. Ce? Credeați că în bucătăria de o vedeți este tapet? NU! Puteți vedea aici exact cum s-au realizat acele mici și dulci clementine de pe perete. Folosind o ștampilă handmade și câteva nuanțe de vopsea. Nu-i așa că arată grozav? Și e chiar simplu, pe cuvânt!

decorette-bucatarie-perete-colorat decorette-perete-vopsit-diy-folosind-stampile

Pentru și mai multă culoare și, implicit veselie în bucătărie, puteți alege să vopsiți ușa. Nu-i greu și nici nu e ceva care să nu poată fi îndreptat în caz că vi se pare că ați făcut o greșeală în alegerea nuanței.

Apoi, dacă joaca cu ușa vi se pare prea riscantă, există întotdeauna cel puțin un interior de dulap care poate fi pictat.

decorette-bucatarie-dulap-vopsit-interior

decorette-organizare-dulapuri-bucatarie

Și dacă nici interiorul dulapului nu vă dă curaj, să vă mai spun că puteți începe cu ustensilele. Puteți vopsi cu culori nontoxice bineînțeles, lingurile de lemn, de exemplu. Vedeți în acest tutorial cum.

decorette-perete-decorata-folosind-stampile

Eu am trecut deja pe lista mea de făcut aplicarea unor ștampile pe unul dintre pereți. Nu știu încă dacă va fi cel din bucătărie, ori din camera copiilor. Oricum ar fi, sunt sigură că va arăta minunat!

sursa a beautiful mess

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *