Atmosferă „de casă” într-un apartament de 58 mp

Este prima oară când văd o casă pusă într-un apartament. Și trebuie să admit că deși în teorie această plasare a unei atmosfere caracteristice caselor într-un apartament mi s-ar părea dubioasă, văzând această ambianță, mi-am dat seama cât de multe suprize mai pot avea în acest domeniu al home-decor-lui. Nu știu cum o să vi se pară vouă și sunt chiar curioasă să aflu pentru că mie mi se pare că atmosfera este absolut credibilă. Nu mi se pare exagerată și cred că m-aș simți chiar bine într-un astfel de apartament.

decorette-living-alb decorette-living decorette-podea-alba decorette-canapea-alba decorette-bucatarie-deschisa decorette-bucatarie decorette-bucatarie-alba-deosebita decorette-bucatarie-alba-faianta-retro decorette-faianta-alba decorette-dormitor-podea-alba decorette-dormitor decorette-dormitor-clasic decorette-living-podea-alba

Bjurfors

Comments

comments

7 thoughts on “Atmosferă „de casă” într-un apartament de 58 mp

  1. Este WOW!Daca vreodata voi reusi sa-mi reamenajez locuinta,asa va fi.Iubesc podeaua aia alba.Am tot cautat acum 2 ani cand am schimbat parchetul,dar nu am reusit sa gasesc asa ceva…Ce sa mai zic, my dream house….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *