Câteva idei pentru Craciun și o revedere

Dragii mei,

Ca să nu apucați voi să mă întrebați pe unde am fost și ce am făcut în toată perioada asta în care am lipsit vă distrag atenția cu ceva ce sigur o să vă placă: idei pentru Crăciun.

Dar pentru că simt totuși că ar trebui să-mi explic într-un fel absența, nemotivată de altfel, vă zic că de când nu am mai deschis ușa pe aici am bifat urmăoarele:

– mi-am făcut curaj și am reușit să fabric propria mea maia pentru pâine. De când o am, în casă miroase de cel puțin două ori pe săptămână a pâine proaspătă, a croissante, a plăcinte ardelenști și a multe asemenea bunătăți.

– am (re)organizat aproape TOTUL în casă. Un efort uriaș, aș zice. Dar rezultatul este uimitor: pentru cineva atât de dezordonat cum sunt eu, este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în ce privește felul în care decurg ostilitățile casnice. Acum orice obiecte are locul lui și chiar dacă într-un anumit moment poate să nu fie fix acolo unde îi șade lui bine, în câteva zile sigur va fi pus la loc. Pentru că, o nouă regulă instituită de mine pentru, ați ghicit, mine este ca o dată pe săptămână să fac o razie prin casă și să ordon, in the Marry Poppins way, tuturor lucrușoarele ce au ajuns din diverse motive departe de lăcușurile lor, să treacă respectuos înapoi.

– am pregătit blogului și poate chiar și vouă o surpriză care, sper eu, va fi gata in câteva săptămâni.

Până atunci însă vă las cu bucurie aici, în căsuța mea virtuală, cu speranța că veți găsi câteva idei pentru sărbătorile care ne bat la ușă.

În primul rând, aveți aici niște etichete simpatice pentru cadourile de Crăciun. Le-am făcut cu mare drag și sper să vă folosească.

craciunfericit

Idei pentru un brad de Crăciun altfel, în caz că v-ați hotărât să renunțați la bradul natural, găsiți aici. 

9d5cbe3d0c1c98a1e4deb49ed7aefcc21

O mulțime de idei minunate pentru decorarea casei veți putea vedea în această postare.

img100o1 Iar dacă vă era dor de o casă decorată superb, nu ratați postarea asta.

decorette-living-decorat-de-craciunȘi, pentru că anul ăsta nu cred că voi mai avea timp să fabric vreun aranjament deosebit, musai să vi-l arăt pe cel de anul trecut, poate ne inspiră :)

decorette-decoratiuni-pentru-craciun1

Ce mă bucur că v-am regăsit! Că tare-mi mai place să răsfoiesc împreună cu voi paginile acestui blog 😀

Comments

comments

2 thoughts on “Câteva idei pentru Craciun și o revedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *