De văzut, de citit, de încercat – link love

idei-bune-resurse-diverse

Am o curiozitate de blogger: voi, dragii mei cititori, cât timp petreceți citind diverse pe net? Pentru că eu trebuie să fac aici o mărturisire: se întâmplă uneori să uit de mine în fața atâtor resurse de tot felul și să nu mă pot desprinde de ce citesc și ce văd. Sigur, există și partea bună și anume aia că aflu de una și de alta, găsesc idei, ajung să citesc articole pe care altfel nu aș fi ajuns să le citesc sau să arunc câte un ochi înspre diverse domenii care sunt destul de departe de aria mea de interes și să descopăr lucruri foarte interesante. Cu toate astea însă, nu de puține uneori am senzația de timp pierdut. Și nu pot să nu mă gândesc că, în ciuda tuturor informațiilor adunate, aș fi putut în timpul ăsta să mă plimb, să merg cu fetele undeva, să beau un ceai cu o prietenă, să fac o baie caldă, să realizez un craft cu fetele în loc să caut n-șpe variante de crafturi de făcut cu copiii și să le adun într-un board pe Pinterest. So, există această senzație de timp petrecut aiurea. Pe de altă parte, realizez că astea fiind vremurile pe care le trăim, ar trebui să mă aștept de la mine să mă comport așa și mi-ar fi mai ușor dacă nu m-aș învinovăți. În loc să simt vinovăție imediat ce am închis laptop-ul după o oră de navigat aș putea să mă bucur de ea și să o accept. Sigur că e musai să existe un echilibru iar eu mă simt în echilibru. Nu cred că depășesc un timp rezonabil, doar că uneori îmi zic că poate aș fi putut să-l folosesc în așa fel încât să obțin satisfacții mai mari :)

Dar hai să vă arăt ce „satisfacții” am adunat în „plimbările” mele din ultimul timp:

1. O carte: Puterea prezentului, de Eckhart Tolle, în care autorul ne invită într-o călătorie în care să depășim puțin limitele pe care ni le impunem prin gândurile noastre de zi cu zi. Nu am terminat-o încă, dar pot să vă spun că este fascinantă.

2. Super geantă de făcut. Mare, albă și numai-bună pentru zilele de vară.

3. Cosmeticele ZAO. Ei asta, este o recomandare făcută cu mare drag pentru că sunt absolut încântată de ele. Pe lângă faptul că sunt mai sănătoare pentru piele decât alte cosmetice, arată foarte șic și se consumă incredibil de încet.

4. Trucuri de grădinărit împărtășite de Ligia Pop

5. The Art Pantry – un site ce respiră creativitate și pe care autoarea împărtășește idei despre cum se poate crea un spațiu pentru micii artisți. Veți găsi aici și niște e-book-uri utile în caz că subiectul este de interes pentru voi.

5. Alejandra Tv – un canal cu zeci de idei pentru organizarea casei. Unele banale, la mintea oricui, altele simple dar geniale și foarte utile.

Aștept cu drag și sugestiile voastre de resurse folositoare la casa omului :)

Comments

comments

4 thoughts on “De văzut, de citit, de încercat – link love

  1. Timpul petrecut pe net mi-l impart in doua categorii: timp de relaxare si timp de documentare si nu ma simt vinovata pentru niciunul din ele :))) Ma uita Dumnezeu pe Pinterest, dar dupa ce inchid laptopul sunt atat de relaxata si entuziasmata de pozele vazute, incat il trec la timp castigat nu pierdut

  2. si eu sunt pasionata pentru design/decor, proiecte DIY si deseori mi se intampla sa ma pierd prin imagini, bloguri… mai ales atunci cand caut imagini pentru a le posta pe blogul meu (sunt foarte selectiva). Si constat uneori ca am pierdut cam mult timp pe net tot rasfoind. Insa la sfarsit am o satisfactie ca am gasit totusi ceea ce am cautat.
    Multe lucruri minunate mi se intampla sa la descoper accidental. Uneori, dupa vizualizarea unui lucru apare o dorinta foarte mare de a incerca sa-l realizez cu propriile maini. Pentru mine unele imagini pot fi un imbold de a crea ceva.
    Cred ca o masura ar trebui sa existe, cu toate ca e cam greu sa faci ceva anume atunci cand nu ai dorinta, entuziasm, lipsa de inspiratie.

    1. Si eu ma pun de multe ori pe treaba in urma vizualizarii unor imagini cu diverse lucruri care imi plac. Si atunci, sunt intr-adevar foarte incantata ca am dat peste poza cu pricina. Cred ca secretul sta in a ne gasi cumva instrumentele necesare sa selectam rapid ceea ce ne trebuie si sa nu pierdem foarte mult timp frunzarind site-uri, imagini, texte care nu ne sunt de niciun folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *