Interior vesel și detalii delicate în casa unei bloggerițe

Ewa și a ei bucătărie fermecătoare au mai fost prezentate aici, pe blog. Ador stilul ei colorat, vesel, un pic nostalgic și caut adesea inspirație pe blogul ei. Acum vreau să vă arăt mai mult decât bucătăria pentru a ne convinge că stilul acesta feminin, colorat și gingaș poate fi adaptat oricărei încăperi.

Ewa desfășoară sesiuni foto chiar la ea acasă și de accea veți găsi mai jos diferite variante de a decora. De fiecare dată însă, chiar dacă paleta cromatică este diferită, esența stilului său rămâne neschimbată. Vazele, cănile, prosoapele de bucătărie, pernele decorative, păturile și, nu în ultimul rând, florile alese de ea, sunt cele care dau viață interiorului.

Sper să vă inspire interiorul și detaliile regăsite în această casă încântătoare!

decorette-bucatarie-mobilier-alb decorette-bucatarie-deschisa decorette-dulap-alb-bucatarie decorette-living decorette-living-corpuri-iluminat decorette-casa-deosebita decorette-living-deosebit decorette-loc-de-luat-masa DSC_8392-kopia decorette-dormitor-rustic decorette-dormitor-fete decorette-camera-copii-mansarda DSC_1878-kopia decorette-hamac decorette-amenajare-curte-mica-before-after decorette-curte-mica

Comments

comments

2 thoughts on “Interior vesel și detalii delicate în casa unei bloggerițe

  1. La prezentarea bucatariei am fost mai reticenta, fiind prea dulceaga pentru gusturile mele. Pozele de azi nu mi se mai par atat de dulci si da, recunosc ca m-a cucerit cu accentele galbene :)
    Schimband tematica, imi plac noile haine ale blogului si modalitatea de organizare a postarilor. Excelenta schimbare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *