Au făcut dintr-o casă țărănească un cămin minunat și perfect pentru familia lor cu doi copii

Aveau o locuință modernă, dar și-au dorit o casă țărănească, veche. Au găsit această casă și au renovat-o iar cu ajutorul unui decorator au obținut exact ce au vrut: confortul pe care îl presupune stilul de viață actual dar și aerul rural pe care îl conferă piesele vechi, bineînțeles alături de arhitectura casei. Viața unei familii moderne, cu copii, poate fi minunată într-o casă veche, tărănească. E adevărat că uneori e nevoie de intervenții importante, trebuie dărîmați sau mutați pereți, mărite ferestre, construite structuri noi pentru a avea parte de spații suficient de mari și de multă lumină naturală. În cazul acestei case, toate aceste modificări, au făcut ca transformarea să fie de mare efect, iar rezultatul este o minunată casă ce păstrează aerul rustic în contextul confortului secolului nostru.

decorette-terasa-rustica decorette-casa-living-rustic

decorette-perne-decorative decorette-aranjament-romantic decorette-aranjament-floral

decorette-masa-veche decorette-bucatarie-rustica-moderna  decorette-robinet-retro   decorette-bucatarie-deosebita

decorette-dormitor-rustic decorette-dormitor-deosebit decorette-casa-stil-rustic decorette-terasa-casa-piatra

Bucătăria în care se îmbină asbolut perfect caracterul rustic cu stilul lejer, modern și terasa-living-în-aer-liber sunt cele care mă determină să spun despre această casă că este una dintre cele mai adorabile case prezentate până acum pe blog.

El Mueble

Comments

comments

2 thoughts on “Au făcut dintr-o casă țărănească un cămin minunat și perfect pentru familia lor cu doi copii

  1. Ador ferestrele si tavanul bucatariei si living-ului!Au urcat instant pe locul 1 in cazul in care voi avea vreodata posibilitatea de a da apartamentul de la bloc pe o casa „pe pamant”.Ador cum au imbinat traditionalul cu modernul.

    1. Da, tavanul boltit este superb! El singur face deja multe, iar combinat cu restul elemtentelor face din casuta asta o minune. Iti doresc sa poti da blocul pe casa pe pamant si sa fie asa cum ti-o doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *