Dizainăr merge la BIFE-SIM 2015

Dizainăr este un magazin concept în care sunt adunate unele dintre cele mai frumoase creații ale designerilor români (scriu asta pentru singurul dintre cititorii mei care nu a auzit de Dizainăr; trebuia sa afle și el).

BIFE-SIM este…știți voi, târgul internațional de mobilă care are loc, în fiecare an, în toamnă, la ROMEXPO. Anul acesta se desfășoară începând de sâmbătă, 19 septembrie, până miercuri, 23 septembrie. Așadar, e timp destul ca să-i treceți pragul în cazul în care vă interesează subietul. Veți găsi acolo mobilă câtă vreți, accesorii, echipamente, evenimente și…standul Dizainăr, cum ziceam, în care vor fi expuse peste 50 de obiecte semnate de designeri români.

“Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi a fost intotdeauna sa integram designul in viata de zi cu zi a clientilor magazinului, cat si a noastra. Asadar, anul acesta la targul BIFE-SIM, ne-am propus sa aratam si celor care inca nu ne sunt clienti cat de frumos este sa te lasi invaluit de designul romanesc atunci cand iti amenajezi apartamentul, cafeneaua, biroul sau locul de joaca; standul Dizainăr la BIFE-SIM promite sa fie o experienta de imersiune in designul romanesc.” spune Mihnea Ghilduș, fondatorul magazinului Dizainăr.

Dizainăr a fost prezent la târg și în anii trecuți, iar standurile lor au arătat cam așa:

unnamed_3 unnamed_1 unnamed

Standul 46B destinat magazinului Dizainăr este deschis publicului în perioada 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică) între orele 10:00 – 18:00 și 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri) între orele 10:00 – 19:30 și este localizat în Pavilionul C4-C5, Centrul Expozițional ROMEXPO.

Sper să vă placă ce veți găsi acolo!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *