Interior simplu și aerisit în casa unei organizatoare de târguri vintage

De ce contează că e casa unei organizatoare de târguri vintage? …Vă las pe voi să ghiciți :)

Vanessa și Jana organizează târguri de obiecte vintage din 2010. Târgul lor este deja foarte cunoscut, având peste 100 de participanți. Poate că la noi încă nu se dau oamenii în vânt după simple obiecte vechi (nu vorbesc de piesele foarte valoroase, care sunt pentru cunoscători și care costă și foarte mult), dar în Statele Unite, târgurile acestea cu obiecte vintage sunt foarte căutate și, să spunem, la modă. Desigur, nu toată lumea iubește acest stil și ca urmare nu oricine caută și e interesat de astfel de piese. Iar la așa o populație mare, nu-i de mirare că se adună mii de oameni la un astfel de târg.

Casa Vanessei este decorată folosind îndeosebi obiecte achiziționate de astfel de târguri. Cu toate astea, veți vedea, interiorul nu este aglomerat, dimpotrivă. Piesele bine alese creează o atmosferă relaxată și aerisită. E un interior simplu, dar nicidecum auster.

decorette-bucatarie-alba-luminoasa

În bucătăria cu podea albă, zona frontului de lucru este mobilată cu corpuri din lemn, cu finisaj în stil rustic-modern. Unstensilele de bucătărie și multe dintre vase sunt expuse având astfel și rol decorativ.

decorett-bucatarie-deosebita decorette-mobila-bucatarie decorette-detalii-bucatarie

decorette-dining-luminos decorette-dining decorette-loc-de-citit decorette-living-luminos decorette-living-alb-luminos-vintage decorette-decoratiune-toamna decorette-canapea-alba decorette-canapea-perne-decorative decorette-dormitor-simplu-vintage decorette-hol-intrare

Mi se pare că acest interior poate fi o sursă de inspirație pentru oricine care caută să îmbine rusticul cu simplitatea. Nu e nici prea mult, nici prea puțin, nu e chiar rustic, dar nici modern n-ai zice că e. E… cam cât trebuie din ambele. Nu credeți?

Comments

comments

One thought on “Interior simplu și aerisit în casa unei organizatoare de târguri vintage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *