Am aflat de la un designer cât de armonios se poate decora și mobila complet un apartament cu 10500 de Euro

Arhitectul Irina Neacșu a acceptat propunerea de a decora și a mobila complet un apartament de 52 de mp aflat în complexul rezidențial The Park. 8500 de Euro (+ TVA) a fost bugetul în care trebuia să se încadreze, în acesta fiind incluse mobilierul, electrocasnicele Wirlpool, decorațiunile și accesoriile.

Despre cum s-a descurcat, povestește chiar Irina, creatoarea ThecraftLAB, în acest interviu, în care puteți vedea întregul apartament și, de asemenea, puteți găsi multe idei utile (de exemplu, aflați că lampa din bucătărie, cea din creanga de mesteacăn, este realizată de AlinArt).

Acest apartament poate fi vizitat și chiar cumpărat. Detalii găsiți pe site-ul The Park și tot acolo puteți vedea și alte câteva astfel de exemple de amenajări complete pentru apartamente cu diverse suprafețe. Toate sunt proiecte ale unor designeri cunoscuți dar eu am ales să vă arăt acest apartament de două camere pentru că este cel care îmi place mie cel mai mult (nu-i vreo surpriză, nu-i așa?). Îmi place paleta cromatică aleasă de designer, apreciez că a conceput un spațiu aerisit și că nu l-a aglomerat, găsind soluții închise pentru spațiile de depozitare și îmi place cum se completează piesele, să le spunem, serioase, cu elementele jucăușe și surprinzătoare.

Pe voi vă poftesc însă să vedeți și proiectele celorlalți designeri pentru că până ce nu le vedeți pe toate nu aveți de unde știi care e favoritul vostru :) Și, în plus, veți găsi, cu siguranță, în fiecare dintre ele foarte multe idei bune.

apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_1 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_2 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_4 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_6 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_8 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_9 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_11 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_13 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_14 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_16 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_18 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_19 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_23 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_26 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_27 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_30 apartament_cu_1_dormitor_irina_neacsu_craftlab_32 irina_neacsu_craftlab

Comments

comments

5 thoughts on “Am aflat de la un designer cât de armonios se poate decora și mobila complet un apartament cu 10500 de Euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *