Interior îndrăzneț și o bucătărie spectaculoasă într-un apartament de 67 mp

Cu ani în urmă bucătăria era locul în care se pregătea mâncarea. Punct. Nimic mai mult. Acum, mulți spun despre bucătărie că este inima casei. Și, dacă ținem cont de tendințele privind dimensiunile și configurarea bucătăriilor moderne, cu siguranță le vom da dreptate celor care susțin că bucătăria este cea mai importantă încăpere din casă. În ultimii ani, pornind de la schimbările intervenite în stilul de viață actual, bucătăriile au fost mărite, deshise către alte încăperi și, în general, transformate în locul în care oamenii (familia, prietenii) socializează, se bucură de momente minunate, împărtășesc pasiuni. Pasiunea gătitului, în speță.

În acest apartament bucătăria este cea mai mare încăpere. Mai mare decât living-ul, mai mare decât dormitorul. Se vede cu ochiul liber că proprietarii sunt pasionați de gătit: aragazul și cuptorul sunt de mari dimensiuni, zona frontului de lucru are parte de lumină special plasată acolo, există în bucătărie un raft dedicat cărților de bucate, iar masa suficient de mare, frumoasă participă și ea la crearea acestui spațiu care reprezintă mult mai mult decât un simplu locușor de făcut mâncare.

decorette-bucatarie-mobilier-deosebit-gri decorette-bucatarie-mobilier-gri decorette-bucatarie-mare decorette-cuptor-mare decorette-mobilier-bucatarie-gri-lemn

Ce mi-a atras mie atenția dincolo de această bucătărie spectaculoasă? Impactul pe care îl au covoarele, plăcuțele ceramice din hol, și podeaua. Cu alte cuvinte, tot ce e pe jos :)

decorette-living-accente-colorate decorette-podea decorette-faianta-deosebita-hol decorette-baie-gresie-neagra decorette-baie-mica-tapet decorette-dormitor decorette-scaune-balcon

Alvhem

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *