DIY – Coroniță de Crăciun în stil rustic

Ce mi-a plăcut să fac această coroniță! Nu este nici “cea mai perfectă”, nici cea mai rotundă și nici măcar cea mai frumoasă (așa cum m-aș fi așteptat să fie, desigur) dar procesul realizării a fost unul în care m-am implicat total. Apropo, știți că există o stare, definită de un pshiholog, denumită flow care reprezintă starea aceea în care ești complet absorbit de ceea ce faci? O stare de creativitate, de concentrare și de…prezență. În conceptul de flow apare integrat și fenomenul de motivație intrinsecă și se pare că atunci când experimentăm această senzație lucrăm la capacitate maximă.

Mi se pare foarte interesant acest concept și totodată accesibil. Am simțit de nenumărate ori acest flow (și sunt sigură că și voi) deși nu știam că este un concept definit și studiat de cineva. Ei bine, se pare că e, iar dacă voi vreți să aflați mai multe despre asta puteți începe de aici.

Între timp, eu rămân la ale mele și o să vă povestesc despre coronița mea de Crăciun. Cea rustică. Coronița de Crăciun rustică făcută de mine, cu mare plăcere, implicare și bucurie. Cu flow, adicătelea.

A durat cam 15 minute. Am avut nevoie de câteva crenguțe de iederă pentru formarea coroniței, sfoară multă și apoi de crenguțe de brad, pin, tuia, ienupăr pentru a umple coroana.

IMG_5190 coronita-de-craciun-diy IMG_5217 coronita-de-craciun-rustic

Să avem cu toții parte de mult… flow, zic!

Comments

comments

4 thoughts on “DIY – Coroniță de Crăciun în stil rustic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *